Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Met deze kapsels lijk je jonger!

kapsels-png.png

We kunnen smeren wat we willen om er jonger uit te zien, maar wist je dat het haar voor het grootste deel bepaalt hoe oud je lijkt? Een verkeerde lengte, kleur of krul kan funest zijn voor je uitstraling. Daarom tips voor het perfecte kapsel waardoor je zo tien jaar jonger lijkt!

Te donker

Een te donkere haarkleur zorgt ervoor dat je lijntjes en wallen erg goed zichtbaar worden. Wil je een brunette blijven, maar toch een jonge, frisse uitstraling behouden? Licht je bruine lokken dan iets op met verschillende tinten highlights!

Te licht

Als we ouder worden, dan wordt de huid soms lichter en lijk je een stuk bleker. Je wilt niet dat je huid en je haarkleur bijna hetzelfde zijn, want dan vervaagt je gezicht. Te lichte lokken kunnen ook grijs lijken. Ben je heel erg blond, verf je haar daarom in een iets warmere kleur.

Effen kleur

Een effen kleur kan je ook ouder doen lijken. Natuurlijk haar heeft ook diverse kleuren, maar bedenk wel dat je haar met de jaren dunner wordt. Vraag je kapper naar highlights. Je haar lijkt meteen voller en heeft meer dimensie.

Koude tinten

Koude haartinten zorgen ervoor dat je huidskleur warmte verliest. Een warme tint geeft je gezicht kleur, maar zorgt ervoor dat het niet een te donkere kleur wordt!

Ook interessant