Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Met dit simpele mascara-trucje kan iedereen optisch langere wimpers creëren

langere-wimpers.jpg

Hoe breng jij je mascara aan? Vast met het borsteltje horizontaal. Maar wil je optisch langere wimpers creëren, dan kun je beter een ander trucje toepassen.

De tip vliegt niet voor niets het internet over. Het werkt!

Langere én vollere wimpers? Breng je mascara verticaal aan

We zijn niet allemaal van nature gezegend met lange, gekrulde, volle wimpers. Maar we kunnen moeder natuur wel een handje helpen. Niet per met wimperextensions, maar simpelweg al door je mascara eens op een andere manier aan te brengen. Namelijk verticaal.

Het werkt zo: je houdt het borsteltje van je mascara verticaal en brengt het op die manier ook van links naar rechts op je wimpers aan. Vervolgens doe je het op de vertrouwde horizontale, zigzaggende manier. Je wisselt net zo lang af tot je het beoogde resultaat hebt. De dames in onderstaande video’s doen het voor:

@makeupbylxna

Mascara Hack ✨ #makeuphack #mascarahsck #lashsensational

♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX’EL) [Remix] – CKay
@memes._sheeesh

#dog #meme #tok #memetok #tiktok #fy #foryou #fyp #foryoupage #makemeviral #famous

♬ origineel geluid – memes._sheeesh

Lees ook:
Met dít eenvoudige trucje gaat je mascara langer mee

Wimpers écht verlengen

Wil je écht langere wimpers, dus niet alleen optisch? Dan is het vooral belangrijk dat je je wimpers goed verzorgt. De lengte van je wimpers is genetisch bepaald, maar je kunt er wel enige invloed op uitoefenen. Bijvoorbeeld door een wimperserum te proberen, liever geen waterproof mascara te gebruiken en erop te letten dat je voldoende biotine binnenkrijgt. Hier lees je meer over tips voor langere wimpers.

Nog meer make-uptips?

Bron | Nieuwsblad
Beeld | Getty

Ook interessant