Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Dove Go Fresh Restore douchegel getest in het Margriet-testpanel: zij ontdekken verschil

dove-go-fresh-restore.jpg

Dove Go Fresh Restore75% van de Margriet-testers vindt dat Dove Go Fresh Restore douchegel voldoet aan de verfrissende en verzorgende werking die Dove belooft.

Margriet stelde in samenwerking met Dove een testpanel samen van 463 vrouwen, om de verfrissende en verzorgende werking van Dove Go Fresh Restore douchegel zelf te ervaren.

 

Op de vraag of het testpanel het product wél of niet zou aanraden aan vrienden, familie of kennissen kon het testpanel aangeven in hoeverre ze het zouden aanraden (0 voor zeer onwaarschijnlijk, 10 voor zeer waarschijnlijk). Het testpanel gaf gemiddeld een 7,9! Daarnaast geeft 96% van de testers aan dat Dove Go Fresh een verfrissend gevoel geeft en 84% dat het een opwekkende geur heeft.

 

Dove Go Fresh Restore douchegel geeft de testpaneldeelneemsters het gevoel ….
“…dat ik heerlijk fris en verzorgd onder de douche vandaan stap!”
“…dat ik heerlijk bijkom van een vermoeiende dag en een beetje vakantiegevoel krijg!

 

Dove Go Fresh Restore douchegel is een douchegel die de huid niet alleen verfrist, maar ook werkelijk verzorgt. De douchegel bevat NutriumMoisture™ wat de huid diep voedt voor een mooie, zachte huid. De friszoete geur van blauwe vijgen gemixt met de opwekkende geur van oranjebloesem verfrist je geest en je huid. De Dove Go Fresh lijn bestaat naast Go Fresh Restore douchegel uit nog meer heerlijke frisse verzorgingsproducten voor onder de douche en na het douchen.

 

Benieuwd naar de resultaten van het Margriet-testpanel Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot? 9 op de 10 vrouwen vindt haar haar na het gebruik van dit product sterker, hersteld en gezonder! Lees meer.

 

Ontdek het verschil van Dove op www.nl.dove.com!

Ook interessant