Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Maak kans op een Elnett make-over én reportage

elnett-make-over.jpg

– in samenwerking met L’Oréal Paris – 

Ben jij al jaren fan van de gouden haarspray van Elnett? Heb jij onlangs een speciaal moment beleefd waarin jouw kapsel je het zelfvertrouwen gaf wat je nodig had? Of heb jij binnenkort die speciale gelegenheid waarin je wilt stralen als nooit tevoren? Deel dit met ons en maak kans op een Elnett make-over én reportage in Margriet. 

De haarlak van Elnett is niet voor niets zo geliefd. Het biedt legendarische fixatie en geeft een satijnzacht gevoel aan het haar. Daarnaast houdt het je kapsel volkomen natuurlijk in model, beschermt het je haar tegen vochtigheid en laat het zich makkelijk verwijderen door te borstelen.

Hoe gebruik je de haarlak?
Spray 30 cm van het kapsel af. De micro-verstuiver zorgt voor een ultrafijne verstuiving en een gelijkmatige verdeling van de haarspray over het haar.

elnettGeef je snel op!

Wil je kans maken op de Elnett make-over én reportage in Margriet? Mail je adresgegevens, een foto en je verhaal naar nicolien.willemsen@sanoma.com. Goed om te weten is dat de fotoshoot plaatsvindt op donderdag 21 mei om 9.30 uur bij L’Oréal Paris in Hoofddorp.

Ook interessant