Word abonnee

Kies n煤 voor een abonnement met korting

Abonneer n煤 met korting

Beauty

Zo blijft je lippenstift goed zitten onder je mondkapje

zo-blijft-je-lippenstift-goed-zitten-onder-je-mondkapje.jpg

Als jij al eens een mondkapje hebt gedragen, heb je misschien gemerkt dat je make-up zoals lippenstift eronder niet al te best blijft zitten. Maar wel als je het op de juiste manier aanbrengt.

Dankzij deze tips blijft je lippenstift ook onder je mondkapje perfect zitten.

5 tips om uitgesmeerde en afgevende lippenstift onder je mondkapje te voorkomen

1. Gebruik een matte lippenstift of lipliner

Als je lippenstift mat is, blijft het water beter op z’n plek zitten dan een glanzend exemplaar dat vaak nog erg vloeibaar blijft. Heb je geen matte lippenstift in huis? Breng dan eerst wat lipliner op je lippen aan. Dit helpt je lippenstift op z’n plek te houden.

2. Dep je lippenstift af met een tissue

Heb je je lippenstift aangebracht? Dep dan voorzichtig met een tissue over je lippen. Dit doe je misschien altijd al, maar zeker als je daarna een mondkapje gaat dragen is het goed om dit extra zorgvuldig te doen. Hoe meer overtollige lippenstift je weg haalt, hoe groter de kans dat het niet meer gaat afgeven.

Lees ook
Lippenstift met d茅ze ondertoon laat je tanden witter lijken

3. Breng eerst een lippenbalsem of lipprimer aan

Een goed begin is het halve werk. Als je nog v贸贸r je lipliner en lippenstift eerst wat lippenbalsem of -primer aanbrengt, blijft de make-up nog beter op je lippen zitten.

Dit is momenteel een van de best beoordeelde lipprimers op Bol.com:

4. Breng de lippenstift met je (gedesinfecteerde!) vingers aan

Als je de lippenstift met je vingers aanbrengt, zorg je er al voor dat er een dunner laagje op je lippen komt.

5. Breng setting powder aan over je lippenstift

Houd een tissue voor je lippen en stuif daar met een make-upborsteltje wat setting powder overheen. Dit zorgt ervoor dat je lippenstift beter blijft zitten. En niet alleen je lippenstift: met wat setting powder of setting spray blijft 谩l je make-up beter zitten.

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Bron | Stylist.co.uk
Beeld | iStock

Voice Algemeen

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, z贸nder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, 贸f je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant