Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zo krijg je lippen om te zoenen!

lippen.png

Zet je lippen vandaag in het middelpunt. Dat kan met een mooie lippenstift, maar ook een goede verzorging is in de winter een must.

Verzorg en smeer

Trekken je lippen als je lacht? Ontstaan er velletjes? Een simpele tip is proberen je lippen niet nat te maken met je tong. Probeer ook niet op de velletjes te bijten. Als je met deze twee gewoontes stopt, zul je zien dat je lippen in no-time vanzelf herstellen. Verwijder droge velletjes zachtjes door met een tandenborstel over je lippen te gaan. Smeer je lippen zacht met een fijn verzorgend product. Zelf lippenbalsem maken kan in een paar gemakkelijke stappen.
Droge lippen kunnen ook ontstaan door een gebrek aan vitamine B2. Te vinden in voedsel als broccoli, spinazie, eieren en noten. Kies voor zuivel- en graanproducten om het tekort aan deze vitamines weer op pijl te krijgen. Ook goed voor haren en nagels!

Lippenstift test

Nu je lippen goed zijn verzorgd kun je kiezen voor een mooie lippenstift. Je lippen mogen best knallen of juist prachtig nude kleuren. Kies voor een warme kleur of juist een zachte huidtint. Wat je ook kiest: laat je lippen spreken. Perfect stiften en goed verzorgen is een must. Zo krijg jij je lippen stralend en verzorgd. Zoek in de winkel de perfecte lippenstift uit.  Smeer vervolgens wat lippenstift op je vingertop om de kleur te testen. Niet op de rug van je hand dus. De kleur van je vingertop komt namelijk meer overeen met die van je lippen. Zijn je tanden niet melkwit maar wat gelig? De donkere lippenstiftvarianten van rood en roze laten je tanden er witter uitzien.

Tekenen

Gebruik een lippotlood in dezelfde kleur als de lipstick. Teken voorzichtig een strakke lijn langs de randen van je lippen. Vul je lippen helemaal in met een lipppotlood. Zo krijg je een mooie gekleurde basis voor je lippenstift. Dit geldt ook voor een nude kleur. Breng de lippenstift aan met een kwastje. Zo kun je heel secuur te werk gaan. Wil je een iets minder opvallende kleur, ga dan met je vinger langs de lippenstift en klop de lipstick met je vingertoppen op je lippen voor een zacht kleureffect. Een stip glans op het midden van je onder- en bovenlip geeft diepte en laat je lippen voller lijken.

Check

Om je lippen mooi te houden is een spiegeltje noodzaak. Controleer geregeld op (genant!) gekleurde tanden of uitloop-ongelukjes. Haal je lippenstift er ’s avonds af met een zachte remover. Besmeer ze tot slot met een flinke lik lippenbalsem.

Verzorgingstips? Deel ze met ons!

Ook interessant