Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Achter de schermen Beauty

Linda’s BEAUTYLAB: zó breng je je blush en bronzer makkelijk én snel aan

In deze aflevering van Linda’s BEAUTYLAB. laat Linda zien hoe je snel en makkelijk je blush en bronzer aanbrengt, voor een mooie, natuurlijke gloed.

Als je een mooie basis make-up hebt aangebracht, kun je meer diepte in je gezicht brengen met blush en een mooie bronzer.

Welke kwast gebruik je?

Je begint met je bronzer. “Het mooiste is om deze met een grote poederkwast aan te brengen’, legt Linda uit. “Bronzer is niet alleen mooi in je gezicht maar ook prachtig om je hals en decolleté van een zomers tintje te voorzien. Vervolgens breng je net boven je bronzer je blusher aan. Hiervoor gebruik je een kleinere kwast, om te voorkomen dat je teveel kleur aanbrengt en eindigt met van die roze appelwangetjes.”

Hoe breng je je bronzer en blusher aan?

Zien hoe je makkelijk en snel je bronzer en blusher op de juiste plekken aanbrengt? Sit back, relax en laat het je vertellen door Linda! Easy peasy toch, als je het haar zo ziet doen?

Meer van Linda’s BEAUTYLAB

Bekijk hier andere afleveringen van Linda’s BEAUTYLAB:

linda's beautylab

Linda Overgoor (50) is beeldcoördinator bij Margriet en moeder van Olivier (10). Ze heeft jaren de beautyrubriek gemaakt in Margriet en houdt je vanaf nu met haar vlogs op de hoogte van de laatste beauty- en huidverzorgingstrends.

Ook interessant