Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Onze beautyfavorieten van Kruidvat Eigen Merk

beautiful-happy-young-woman-enjoying-smell-in-a-flowering-spring.jpg

– In samenwerking met Kruidvat –

Niet zoveel beautybudget én toch graag fijne verzorgingsproducten gebruiken? Duik dan de Kruidvat in en kijk naar Eigen Merk. Daar vind je mooie producten voor een hele goede prijs. Ben jij al fan? Maak dan een foto van je favoriete product, vertel waarom je er zo’n goed gevoel van krijgt en maak kans op een minuut gratis winkelen.

Betaalbare beautyproducten: dit zijn onze favorieten

Kruidvat heeft sinds jaar en dag een heel fijn Eigen Merk met onder andere producten voor lijf en gezicht. Stuk voor stuk producten van goede kwaliteit en die uitvoerig getest zijn. En: fijn geprijsd dus. De redactie van Margriet selecteerde hieronder alvast vier fijne producten waar ze een goed gevoel van krijgen. Dit zijn onze favorieten:

De favorieten van de redactie van Margriet:

Chantal’s favoriet: de Hydro oogroller

“Mijn nachten zijn wat kort de laatste tijd. Mijn zoontje houdt ons nogal eens wakker! De hydro oogroller is voor mij een geweldige tool om mijn blik wat op te frissen. Het voelt verzorgend aan en vermindert mijn kringen.”

Lisanne’s favoriet: Beauty Oil

“Ik heb kleine littekens in mijn gezicht. De beauty oil helpt dit te verzachten. Het plakt niet en is ook heerlijk om mijn hele lichaam mee in te smeren na het douchen. Je hebt maar een klein beetje nodig!”

Maartje’s Favoriet: de Skin Science Anti-Age Beautifying Elixer

“Mijn huid heeft met het ouder worden nét even iets extra’s nodig. De Skin Science Anti-Age Beautifying Elixer maakt de huid wat egaler en stralender. Een paar druppeltjes zijn al genoeg!”

Lucilla’s favoriet: het Smooth Calming gezichtsmasker

“Na mijn werk vind ik het heerlijk om te relaxen. Een fijn beauty-momentje is voor mij genieten met een maskertje op. Als mijn huid wat geïrriteerd is maakt het amandel masker het weer wat rustig. Dit geeft mij altijd zo’n Goed Gevoel!”

Kans maken op één minuut gratis winkelen? Maak een ‘Goedgevoelfie’!

Welk product is jouw favoriet? Maak dan een ‘selfie’ met je favoriete Kruidvat Eigen Merk product. Ga naar Kruidvat.nl/goedgevoelfie en vertel waarom jij nou precies van dit product een goed gevoel krijgt.

Vier je bijvoorbeeld standaard je weekend op vrijdagavond met een fijn verwenmasker? Of gebruik je de Sensitieve Amandelolie voor zachte benen en dat gladde, ultieme zomergevoel? Uit de ingezonden verhalen kiest Kruidvat elke week een winnaar. De leukste inzending wint één minuut gratis winkelen!

Het assortiment Eigen Merk is trouwens heel groot en omvat veel verschillende categorieën. Naast beautyproducten zijn er bijvoorbeeld ook schoonmaakmiddelen en snacks van dit huismerk. Valt jouw favoriet juist in deze andere categorieën? Dan mag meedoen natuurlijk ook!

Ook interessant

" border="0" width="1" height="1" />