Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Kapsels voor deze zomer

kapsels-voor-deze-zomer.jpg

Zomerse kapsels voor elk haartype en elke haarlengte. Zet er een krul in, steek het op, vlecht het naar achteren of ga voor kort. Margriet.nl zet 7 kapsels voor deze zomer op een rij.

De hoge knot

Het kapsel du moment. Netjes naar achteren gekamd of nonchalant met losspringende plukjes, jij hebt het voor het zeggen. Zolang de knot maar hoog op het kruin wordt geplaatst.

De lob

Een veel geziene haartrend onder de sterren: de Lob. De lob is afgeleid van de Bob. Lob staat voor Lange Bob. Het kapsel blijft populair. Onder meer Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway en Eva Longoria lieten hun lokken in lob-style knippen.

De paardenstaart

De paardenstaart is ideaal kapsel bij warme temperaturen. Zowel strak als rommelig.

De pony

Vol rond, keurig recht, rommelig, schuin geknipt, heel kort, nonchalant, piekerig; kapsels met pony zijn er in alle soorten en maten.

Ombre

Als je jouw haarkleur wilt laten uitgroeien om naar je natuurlijke kleur terug te gaan, dan is dit het moment. Ombre is een kapsel waarbij de donkere haarkleur boven op het hoofd geleidelijk overloopt in lichtere punten. De een heeft een subtiele ombre, de ander gedurfd met een duidelijke kleurverdeling.

Pixie

Iedereen denkt er wel eens over, maar lang niet iedereen durft én doet het: een pixie kapsel. Dit korte kapsel is volwassen, stoer en ook nog eens hartstikke handig deze zomer!

Vlechtwerk

Vlechtkapsels zijn terug. Van de simpele Heidi vlecht tot een moeilijke invlecht- of vissengraatvlecht.. Het mag allemaal.

 

Beeld: Getty Images

BewarenBewaren

Ook interessant