Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Gratis een nieuwe look volgens de laatste haartrends

zo-handig-is-haarlak.jpg

Kom langs en ontvang samen met vriendinnen gratis een nieuwe look volgens de laatste haartrends. De Hair Fashion Night was al een groot succes in Frankrijk en nu zal L’Oréal Professionnel het haarmode-event elk jaar wereldwijd plaats laten vinden. Tienduizenden vrouwen in maar liefst 25 landen worden uitgenodigd om samen met hun vriendinnen een trendy coupe te krijgen aangemeten door tophaarstylisten.

Haartrends

In Nederland zal de kick-off van dit wereldwijde event plaatsvinden op maandagavond 30 mei in de Kromhouthal in Amsterdam. Op dinsdag 31 mei, woensdag 1 en donderdag 2 juni worden vrouwen uitgenodigd om naar L’Oréal Professionnel salons te komen om op de laatste haartrends te worden getrakteerd. Vrouwen krijgen geheel kosteloos o.a. een professionele haardiagnose, -advies en een stylingsessie aangeboden.

Kom je ook?

Naast de stylingsessies zal de haarstylist tevens advies geven op het gebied van haarkleuring en -stijl op basis van de gezichtsvorm, gelaatsteint en wensen. Ook adviseert de haarstylist welke producten thuis kunnen worden gebruikt om dé gewenste look in een handomdraai zelf te kunnen creëren.

Wil je graag aanwezig zijn bij het kick-offevent of wil je als eerste een afspraak in de salon maken? Dan kan dat vanaf 1 mei 2016 via hairfashionnight.nl.

 

Ook interessant