Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Gezonde, witte tanden voor íedereen!

philips-2-margriet.png

Het kàn, gezonde witte tanden door een goede verzorging!  Sterke genen helpen, maar de  juiste tandenborstel kan enorm veel doen.
Dat ondervond een testpanel dat 2 weken lang de Philips Sonicare DiamandClean mocht uittesten.
Lees hier de enthousiaste reacties!

Margriet samen met Philips

 

  • ‘Ik had niet verwacht dat de resultaten van Philips Sonicare DiamondClean zo goed zouden zijn. Ik merkte direct dat je nog nauwkeuriger poetst, beter tussen je tanden komt en schonere tanden hebt: Top resultaat!’ (Joost, 31)
  • ‘De verschillende functies voelen ook echt anders. Ik verwachtte dat het ene programma gewoon wat langer zou duren dan het andere, maar de whitening functie is echt anders dan de gum care functie. Ik ben er echt heel blij mee! Mijn tanden en tandvlees hebben nog nooit zo goed gevoeld.’ (Merlijne, 33)
  • ‘Mijn tanden voelen schoner aan; deze borstel verwijdert meer plak dan de elektrische borstel die ik nu gebruik.'(Lizzy, 53)

 

Het testpanel was unaniem enthousiast over het gebruik van de Philips Sonicare DiamondClean en gaf de tandenborstel gemiddeld een 8,6!

philps-sonicare-2

De Philips Sonicare elektrische tandenborstel heeft een uniek reinigingseffect met microbelletjes die op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reinigen.  Na 2 weken gebruik is de gezondheid van het tandvlees verbeterd. Je tanden worden niet alleen schoner, maar vooral ook gezonder.

Wil je de Sonicare uitproberen? Via deze link ontvang je bij aanschaf  € 20 korting.
Wil je meer info over de tandenborstels van Philips? Klik hier!

sonicare_sanoma_logo_1

Ook interessant