Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Getest door drie vrouwen: haarspray die grijze (uitgroei) direct camoufleert

magisch.jpg

– In samenwerking met L’Oréal Paris –

Wil je nét de deur uit, zie je opeens dat je (grijze) uitgroei hebt. Met de L’Oréal Paris Magic Retouch camoufleer je uitgroei voortaan in een handomdraai. Deze drie vrouwen, onder wie Marjo van de Margriet-redactie, testten de haarspray. Dit is wat zij van de spray vinden.

Direct camouflerende haarspray? Zo werkt het!

Op weg naar een afspraak of op weg naar een belangrijke afspraak werp je nog even een blik in de spiegel en ineens zie je uitgroei of een paar grijze lokken… Op zulke momenten biedt L’Oréal Paris Magic Retouch uitkomst. Deze nieuwkomer in beautyland is een haarspray die direct camoufleert, simpel en snel. Het enige wat je namelijk hoeft te doen, is de haarspray aanbrengen op de haarwortels en even wachten. Een echte #beautyquickie dus.

Er zijn vijf verschillende kleuren van de spray beschikbaar: blond, donkerblond, middenbruin, donkerbruin en zwart. Zo geeft het bijwerken van de uitgroei bij iedereen een natuurlijk resultaat. De haarspray is trouwens makkelijk uit te wassen met shampoo en niet schadelijk voor het haar.

3, 2, 1, Magic! Met deze eenvoudige stappen camoufleer je je uitgroei.

uitleg-stappenplanSchud de spray goed voor gebruik. Houd je hand voor je hoofd bij het aanbrengen van de spray. Bedek eveneens je schouders met een handdoek. Zo voorkom je dat er vlekken ontstaan. Komt er wel een vlek op je huid? Je haalt het eenvoudig  weg met make-up remover.

Breng de Magic Retouch in een egale beweging aan op droog haar. Spray hierbij op circa tien centimeter afstand van de haarwortel. Als je dit lok voor lok doet, krijg je het mooiste resultaat. Indien nodig kun je je haar optillen, zodat je het ook op de slapen, aan de zijkanten van je hoofd, netjes aan kunt brengen.

Laat de camouflerende haarspray daarna minimaal een minuut intrekken tot het goed droog is. Spray daarna nog wat haarlak in het haar voor een mooie fixatie.

 

 Deze drie dames testten de Magic Retouch


16ma22_loreal_m6z1990Marjo:
“Ik vind het belangrijk dat mijn haar er gezond en verzorgd uitziet. Als mijn haar goed zit, begint de dag meteen een stuk beter. Ik laat mijn haar nu toch al zeker acht jaar verven door de kapper. Helaas komt uitgroei vaak veel te snel terug. Ik denk dat iedereen dat wel herkent. Soms verfNIEUW ik het zelf een keer tussen de kappersbezoekjes door. Daar is de Magic Retouch ook heel geschikt voor. Je stopt de haarspray zo in je tas en het camoufleren is heel snel gedaan. Ik was bang dat het een heel andere kleur zou worden, maar het is me supergoed bevallen. De kleur is mooi en heel natuurlijk. En dat in een paar seconden! Mijn haar straalt nu echt en mijn grijze uitgroei is verdwenen.”

16ma22_loreal_m6z2325Nicole: “Dit is echt een superproduct. Als de nood hoog is, is dit een heel fijn middel om je (grijze) uitgroei weg te werken. Ik heb een druk gezin en weinig tijd om mijn haar te kleuren. Maarfsdgvds hiermee gaat het supersnel. De stappen zijn heel eenvoudig: schud de spray goed, breng de Magic Retouch in een egale beweging aan op droog haar. Spray op circa tien centimeter afstand van de haarwortel, lok voor lok, voor het mooiste resultaat en laat het dan intrekken. Klaar! Ik was erg tevreden met het resultaat. En de kleur verdwijnt pas als je je haar wast. Ik weet zeker dat ik deze spray vaker ga gebruiken.”

16ma22_loreal_m6z2661Rineke: “Ik verf mijn haar al vanaf mijn twintigste. Ik ben begonnen met hoogblond. Het pakje verf deelde ik dan samen met een vriendin. Mijn haar is erg belangrijk voor me en bepalend voor mijn uiterlijk en stemming. Ik vind het altijd lang duren om mijn haar te verven, maar met deze haarspray kan ik snel thuis op eensgwr gemakkelijke manier mijn uitgroei camoufleren. De kleur vind ik erg mooi en de spray geeft een natuurlijke uitstraling. Hij zorgt echt voor een opfrisser en mijn haar voelt heel gezond en heerlijk verzorgd aan. Ook kan ik deze spray in mijn handtas meenemen voor onderweg of als ik op vakantie ga. Ik ben fan!”

Stel die afspraak bij de kapper dus nog maar even uit. In deze video zie je nog eens hoe makkelijk de spray in gebruik is:

 

Tas met spraymagic retouchNooit meer zichtbare uitgroei? Doe mee en win!

Ben je klaar voor een #beautyquickie en wil je zelf proberen hoe makkelijk de spray werkt? Doe dan mee, laat je gegevens achter in het winformulier en maak kans op een van de tien Magic Retouch sprays.

Klik hier voor het winformulier 

Kun je niet wachten? Haast je dan naar de drogist en vindt de spray in het haarkleurschap of bestel de spray op bol.com. Voor slechts € 9,99 (75 ml, meerdere keren te gebruiken) heb je de camouflerende spray in huis.

Ook interessant