Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Thuis aan de slag met gelnagellak: hoe? Zo!

nagels-lakken.jpg

Wie van prachtige gelakte nagels houdt, is vast ook fan van gelnagels. Glanzend, krasbestendig en langdurig mooi. Dat kun je heerlijk bij een salon laten doen, maar dat kost tijd en geld. Tips om thuis aan de slag te gaan met hetzelfde resultaat.

Er zijn verschillende manieren waarop je thuis aan de slag kunt met gelnagellak:

  • Kies bijvoorbeeld voor een set met gelnagellak  en een ledlamp voor thuisgebruik. Je hebt handige startersets waarin daarnaast ook vaak manicuresetje zitten en (wikkels met) remover. Die wikkels gebruik je om de nagellak weer te verwijderen. Je gebruikt ze per nagel. Daarna geef je je nagels en nagelriemen natuurlijk een verwenbeurtje met een mini-manicure en lekkere crème of nagelriemolie.
  • Je hoeft trouwens niet altijd een uitgebreide set met ledlamp te gebruiken om thuis mooie gelnagellak aan te brengen. Er zijn steeds meer (mooie) merken die flesjes nagellak hebben met de eigenschappen van een gellak die je zonder een lamp kunt gebruiken. Hierbij breng je volgens een handig stappenplan een basecoat, kleur en topcoat aan.
  • Op zoek naar een budgetproof oplossing? Het mooie aan gelnagels is de glanzende, krasbestendige bovenlaag. Dat effect kun je thuis ook creëren door alleen een gelcoating te gebruiken. Je lakt je nagels met je eigen nagellak en brengt dan alleen een extra laagje aan met de topcoat. Verkrijgbaar van verschillende merken. Handig!

Lees ook

Zo lak je nooit meer je nagelriemen mee
Gelnagellak? Vijf tips om je nagels mooi en gezond te houden
Gelnagellak, hoe werkt dat?

 

Bekijk ook:

Rode nagellak verwijderen zonder knoeien? Zo pak je het aan!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief 

Ook interessant