Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Geef je op voor het testpanel van Revitalift Laser X3 Double Care dagcrème

smeren.png

– In samenwerking met L’Oréal Paris – 

Het verouderingsproces van de huid en het tempo waarop dit gebeurt is bij iedereen verschillend. Bij de één zijn rimpels het eerste symptoom, bij een ander verschijnen sneller pigmentvlekjes of treedt volumeverlies op. L’Oréal Paris pakt deze huidproblemen aan met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van huidverzorging met Revitalift Laser X3 Double Care Dagverzorging. Zelf proberen? Meld je aan voor ons testpanel!

revitalist

Revitalift Laser X3 Double Care Dagverzorging

Deze dagverzorging is een extra krachtige huidbooster om tegelijkertijd meerdere anti-aging problemen aan te pakken. Denk aan rimpels, verslapping of pigmentvlekken. De formule bestaat uit de meest krachtige anti-age werkstoffen. Pro-Xylane molecuul en Vitamine CG. Het product bevat dus twee formules in één handig afgiftesysteem. Bij het aanbrengen worden de twee stoffen gemengd zodat ze de sterkste werkzaamheid zullen hebben.  

Het resultaat

De dubbele werking zie je ook terug in het resultaat. De huidoppervlakte wordt geëgaliseerd en poriën direct verfijnd. Rimpeltjes zijn minder zichtbaar. Op langere termijn zie je een vollere en verstevigde huid.

Hoe doe je mee?

Wil jij  graag Revitalift Laser X3 Double Care Dagverzorging testen? Laat dan jouw gegevens achter op hettestpanel.nl. Uit alle aanmeldingen stelt Margriet en hettestpanel.nl een testpanel samen van 200 personen. Meld je nu aan en ervaar het zelf. Wij zijn benieuwd naar jouw resultaten!

revitalift

Ook interessant