Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Futloos haar? Dankzij deze conditionertip krijg je tóch volume

futloos-haar-dankzij-deze-conditionertip-krijg-je-toch-volume.jpg

Sommige mensen zijn van nature gezegend met een volumineuze coupe, terwijl andere het moeten doen met dun en futloos haar. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er blijkt namelijk een heel makkelijke én effectieve manier te zijn om meer volume te creëren.

En het fijne is: deze tip kost je niks!

Van futloos haar naar volumineuze coupe

Je hebt namelijk geen dure producten nodig en je hoeft ook niet in de weer te gaan met allerlei stylingtools. Als we beautyinfluencer Amy Chang mogen geloven, hoef je alleen maar de manier waaróp je je haren wast aan te passen. Op haar TikTok-account staan verschillende tips voor mensen die futloos haar hebben en graag meer volume willen creëren. Zo legt ze in onderstaande video uit dat het heel belangrijk is om je conditioner ook op de wortels van je haar aan te brengen. De meeste mensen brengen conditioner vooral aan op de lengte en puntjes van hun haar, maar volgens Amy is het ook belangrijk om een klein beetje ten hoogte van je haarwortels aan te brengen. Mensen die snel last hebben van vet haar kunnen volgens haar het beste grijpen naar een leave-in conditioner. Deze hydrateert namelijk het haar zonder het te verzwaren.

@bondenavant

if you want it to be THICCCC… #amyshairtips #hairtutorial #beautytips #hair #korean #skincareaddict #beautyguru #koreangirl #skincaretips

♬ original sound – Amy Chang

Lees ook: Is droogshampoo slecht voor je haar of valt dat wel mee?

Extra tip

Iets wat volgens Amy ook belangrijk is, is om een shampoo zonder sodium lauryl sulfate (SLS) te gebruiken. Dit ingrediënt haalt namelijk alle natuurlijke oliën uit je haar, waardoor je lokken op de lange termijn brozer en zwakker aanvoelen en je dus futloos haar krijgt. Daarnaast kan SLS ook de hoofdhuid irriteren, waardoor het haar sneller afbreekt. Als je meer volume in je haar wilt, dan kun je dit ingrediënt dus beter vermijden.

@bondenavant

if you want thick hair, prevent breakage near the roots #amyshairtips ❤️#haircaretips #beautytips #hair #beautyguru #hairtutorial

♬ Lost by frank ocean – jaylnrowe

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | TikTok
Beeld | Getty

Ook interessant