Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Vertel ons jouw favoriete L’Oréal Paris product en win!

loreal-favorites.png

– In samenwerking met L’Oréal –

Margriet is benieuwd naar de favoriete L’Oréal Paris producten van lezeressen. Gebruik je dagelijks de L’Oréal Oog- en lipreinigingslotion, ga je de deur niet uit zonder de True Match foundation of zweer je al jaren bij Excellence Crème haarkleuring? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

L'Oreal producten logo

Doe mee & Win

Is een van de bovenstaande L’Oréal Favorites producten al jaren jouw favoriet en ben je tussen de 40 en 65 jaar? Doe mee en vertel ons je ervaring. Winnaressen ontvangen niet alleen een goed gevulde tas met alle L’Oréal Favorites producten ter waarde van € 130, maar worden ook professioneel gefotografeerd en geïnterviewd voor een mooie productie in Margriet*.

Let op: de fotoshoot is in de omgeving van Haarlem en vindt plaats op 26 en 27 juli, of op 2 en 3 augustus. Geselecteerde deelnemers dienen op deze dagen beschikbaar te zijn. Uiteraard hoor je ruim van te voren op welke dag jouw fotoshoot plaatsvindt. Meedoen kan t/m 16 juli.

 Deze actie is afgelopen. Winnaressen ontvangen bericht. 


*Beelden worden gebruikt ter promotie van de merken Margriet en L’Oréal en tijdens de L’Oréal actieperiode bij Kruidvat.

 

Ook interessant