Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Een mooi strandkapsel in een handomdraai

tips-snellere-haargroei.png

Mooi meegenomen: de zilte lucht en het zout van de zee (in zonnige tijden tenminste, of op vakantie!) geeft lang haar extra volume en structuur. Klaar voor de nonchalante strandlook? Van vlechtwerk tot golfslag: zó gepiept. Maar, eh, eerst even oefenen!

Vlecht aan één kant

Vlechtwerk kan natuurlijk niet uitblijven voor een fantastisch strandkapsel deze zomer. Maak bijvoorbeeld een zijscheiding en vlecht het haar aan één kant in. De rest van het haar zet je vast in een lage staart. Vervolgens rol je de staart op in een nonchalante losse knot. Zet vast met haarspeldjes. Of kies voor een lage staart, afhankelijk van de lengte van je haar. Bekijk hier veel vlechtinspiratie.

Rommelig golvend haar

Grove nonchalante golven in het haar kunnen natuurlijk ook niet ontbreken als strandkapsel. Deze echte beachlook geeft je een echt zomerse uitstraling. Spray een hittebestendige spray in je haar. Draai je haar voorzichtig lok voor lok om een warme krultang. Houd hierbij de uiteinden nog vast. Spuit daarna een seasalt spay in het haar (bijvoorbeeld van John Frieda of L’Oréal Paris)  en kreed met je handen door het haar om het lekker rommelig en stug te maken.

De schuine visgraat

Maak het haar eventueel wat steviger met seal salt spray. Begin aan de zijkant van je hoofd met vlechten. Maak een visgraat naar één kant en zet de onderkant vast met een elastiekje. Voor een nonchalant strand-effect trek je de vlecht een beetje uit elkaar. Bekijk hier hoe die visgraat nou ook alweer precies werkt.

 

Welk strandkapsel vind jij mooi?

 

Ook interessant