Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Dit zijn dé beautytrends voor zomer 2017

dit-zijn-de-beautytrends-voor-zomer-2017.jpg

Margriet onthult: deze vijf make-uptrends worden je-van-het komend seizoen. 

Sta je op het punt een compleet nieuwe make-upcollectie aan te schaffen? Lees dan eerst even dit bericht. Beauty-expert Miranda Hazenberg volgt de trends nauwkeurig en spotte deze vijf zomerse beautytrends. Laat je inspireren!

Glanzende huid

Je gezonde en stralende huid mag je zeker laten zien deze zomer, liefst zonder al te veel opsmuk. Dit betekent minder harde contouren en een natuurlijker blos. Je dagelijkse gezichtsverzorging is daarbij belangrijk. Ga voor een ‘groene’ ongeparfumeerde dagcrème met bijvoorbeeld amandelolie (dat voedt de huid en maakt ‘m lekker zacht) en een transparante foundation met SPF (voor bescherming van de huid). Je gezicht mag au natural lekker glanzen en ademen.

Monochroom make-up

Met de monochrome make-uptrend mag je oogschaduw en lippenstift in precies dezelfde kleur opsmeren. En voor wie het durft, blush ook. Ook mag de kleur opvallend zijn.

Felle ogen

Wat de ogen betreft gaan we terug naar de jaren tachtig. Denk aan kleuren oogschaduw in de tinten paars, blauw of groen; het mag allemaal. En ook metallics, oogschaduw met hoog glansgehalte à la zilver, zijn hot!

Draping

Met draping krijg je een zachtere en frissere look dan met contouring. Je geeft lijnen in het gezicht aan met blush in plaats van bronzer onder de jukbeenderen. Een eenvoudige methode voor een mooi resultaat is het aanbrengen van blush in een ‘C’-vorm, van net boven je wenkbrauwen naar de appeltjes van je wangen toe.

Vervaagde lippen

Blurred lips is de nieuwste liptrend en past perfect bij een zomers buitenfeest. Zo ga je te werk! Hazenberg: “Breng eerst foundation aan op de randen van je lippen. Kies vervolgens een opvallende kleur en breng deze aan op het midden van de lippen. Dep vervolgens met je vinger op de kleur en vervaag deze over je lippen.”

Lees ook:

Bron | Blezi.com
Beeld | iStock

Bekijk ook:

Zo maak je zelf een optische ooglift.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant