Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Dit is waarom je wenkbrauwen maar niet aangroeien

wenkbrauwen.jpg

Wij dachten dat het kwam omdat we ze vroeger kaal hebben hebben geplukt. Maar volgens de New Yorkse wenkbrauwexpert Sania Vucetaj is er een heel andere reden dat onze wenkbrauwen niet meer aangroeien: onze dagcrème!

Sania, die beroemdheden zoals Sarah Jessica Parker en Rihanna tot haar clientèle mag rekenen, is naar eigen zeggen al 21 jaar ‘geobsedeerd’ door wenkbrauwen. Door een litteken in haar eigen wenkbrauw dat ze per se wilde camoufleren, leerde ze gaandeweg hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt shapen. Hoe voller, hoe beter! Sania is echt een tovenaar met een pincet.

Dagcrèmes niet bedoeld voor wenkbrauwen

Volgens Sania zouden we vandaag nog moeten stoppen om dag- en nachtcrèmes, serums, zonnebrandcrèmes en al die andere gezichtsproducten in en bij onze wenkbrauwen te smeren. Want hoe goed ze ook voor onze huid zouden zijn, volgens haar zijn dit soort huidproducten funest voor je wenkbrauwen. Ze zouden er zelfs voor kunnen zorgen dat je wenkbrauwharen sneller uitvallen en minder goed kunnen aangroeien!

Nieuwe kans voor je wenkbrauwen

Wil je vollere wenkbrauwen, vermijd dan de huid eromheen en eronder als je (dag)crème aanbrengt. Wie weet, is het nog niet te laat om ze weer te laten groeien!

Bron | Huffington Post, Beautify.nl

 

Ook goed om te weten

Wenkbrauwen kaalgeplukt? Zo maak je ze weer voller!

Door deze make-upfoutjes lijk je ouder

Klontjes in je mascara? Zo los je ze op

Ook interessant