Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Wat draag je in de herfst? De cape!

herfst.png

Wat dragen we deze herfst? Het antwoord komt vanaf de catwalk en is duidelijk: de cape! Perfect voor de overgang van herfst naar  winter en geschikt voor elk figuur. 

Als jas, vest of sjaal te gebruiken; als er één kledingstuk multifunctioneel is, is het wel de cape. Een cape is een goede manier om elegantie, comfort én stijl aan je herfstcollectie toe te voegen. Perfect voor het overgangsweer (van warm naar koud) en supermakkelijk te dragen.

Hoe draag je de cape?

Een cape is een goede optie wanneer je van je outfit een geheel wilt maken. Benadruk de bijzondere vorm door de cape met een simpele strakke broek en laarzen te combineren. Ga je voor een nette look? Dan kun je de cape combineren met een colbert, rok of jurk voor een chic effect. Kies een cape in een niet te bonte kleur; het kledingstuk valt door z’n vorm al genoeg op. Vrouwen die wat voller zijn zouden de cape met een riempje kunnen dragen om de taille te accentueren.

We hebben alvast een leuke selectie capes voor je samengesteld. Door voor een uni-kleur te kiezen, is de cape makkelijk te combineren.

Ook interessant