Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Voor alle brunettes: dit is de trend van het moment voor donker haar

brunettes-haartrend-donker-haar.jpg

Als je in de kappersstoel zit, ben je vaak geneigd om een coupe te kiezen die lijkt op wat je al hebt. Het gevolg: niemand ziet dat je naar de kapper bent geweest. Jammer! Wil je iets nieuws en anders dat niet te uitdagend is, maar toch een opfrisser voor je haar? Voor brunettes is de keuze om uit hun comfortzone te stappen nu net iets gemakkelijker dankzij de komst van deze trend.

Heb je bruin haar en wil je iets spannends zónder de schaar erin te laten zetten of te kiezen voor highlights? Dat kan. Er iets nieuws dat zorgt voor een natuurlijk effect, maar echt wel even opvalt. Subtiel en stijlvol.

Fallayage

Voor alle brunettes die weer eens iets anders willen dan lichtere plukken in hun haar is er nu fallayage. Bij deze trend draait het om herfsttinten die je natuurlijke bruine kleur meer diepte en warmte geven. Denk hierbij aan een mix van koperachtige, kastanjebruine en gouden tinten.

Blondines

Vrouwen met blonde lokken hoeven niet te treuren, want ook voor hen is deze haartrend een heel goed idee. Er wordt wel gewerkt met andere tinten. Bij een lichte haarkleur komen zand- en honingkleurige tinten het best tot hun recht. Zij geven diepte en warmte, wat elke blonde coupe meteen iets speelser maakt.

Hieronder kun je het resultaat zien van de fallayage-trend. Ga jij overstag?

Bron | glamourmagazine.co.uk
Beeld | iStock, Instagram

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook leuk en interessant om te lezen

Bekijk ook

Ook interessant