Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Dit briljante mascaratrucje bezorgt je de állermooiste wimpers

cute-woman-putting-some-mascara-on.jpg

Elke dag de mooiste wimpers voor ogen waarin je verdwijnt? Dat willen we allemaal wel! Er is een trucje waarmee je mascara snel en simpel aanbrengt en je instant mooie wimpers à la Bambi krijgt.

Mascara is misschien wel het favorietste beautyproduct van vrouwen. En tegelijkertijd is het óók het product dat vaak voor gedoe zorgt: je wimpers plakken aan elkaar, er vormen zich klontjes je morst ermee. Maar er is een trucje waarmee je mascara snel en simpel aanbrengt, zodat het de hele dag mooi blijft zitten.

Mascara aanbrengen

Je hebt er maar één ding voor nodig: water. Water? Ja, water uit de kraan. Deze tip komt van een bekende haarstyliste, Leanne Citrone. Wanneer je je wimpers nat maakt, voordat je mascara aanbrengt, gaat het opbrengen een stuk makkelijk en wordt het resultaat beter.

Hoe werkt het? Gebruik heel weinig water en maak je wimpers maar een klein beetje nat. Helemaal handig om te doen als je mascara begint uit te drogen of als je meerdere laagjes aanbrengt. Ook zou deze truc werken om te wimpers extra te laten krullen, zonder dat er een wimperkruller aan te pas komt.

Gekrulde wimpers

Nog een handige mascaratip voor prachtige wimpers: wil je wimpers die de hele dag mooi in de krul blijven? Volgens onlineplatform Byrdie doe je dat door een warm wattenstaafje tegen je wimpers aan te drukken.

Hmm.. wat jij? Toch maar een keer proberen?

Bron: marieclaire.nl, metro.nl
Bron: iStock

Meer artikelen van Margriet lezen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief 

Ook interessant