Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Fashiondesigners zijn op zoek naar de brildragers van het jaar!

specsavers-brilverkiezing.jpg

– in samenwerking met Specsavers – 

Fashiondesigners Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum zijn op zoek naar de leukste brildragers van Nederland. Ben jij een trotse brildrager? Geef je dan op voor de Brildrager van het Jaar verkiezing van Specsavers en maak kans op 1.500 euro en een professionele fotoshoot!

Dit jaar vindt alweer de 16e editie van de verkiezing plaats. De kandidaten worden dit jaar voor het eerst ingedeeld in leeftijdscategorieën. Per categorie – 16 t/m 24 jaar, 25 t/m 39 jaar, 40 t/m 59 jaar en 60+ – worden er vijf kandidaten genomineerd op basis van het aantal stemmen. Vervolgens kiest de professionele jury, met o.a. fashiondesigners Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum, per categorie één winnaar. Alle vier de winnaars worden professioneel op de foto gezet op dinsdag 26 mei (deelnemers moeten beschikbaar zijn op deze datum). Deze foto’s worden geplaatst in de folder van Specsavers met een oplage van 3,5 miljoen.

‘Mijn bril is een sieraad geworden’

Sandra de Wit doet ook mee met de verkiezing. Zij heeft de professionele fotoshoot gewonnen. Sandra: “Ik draag sinds mijn twaalfde een bril omdat ik op school het bord niet meer goed kon lezen. Toen was dat noodzaak, maar later vond ik dat mijn gezicht er zonder bril “kaal” uitzag. De laatste jaren is een bril voor mij een sieraad geworden, want er zijn zo veel leuke modellen. Ik heb een periode gehad dat er zelfs tien in mijn kast lagen, zodat ik kon afwisselen. Want het moet wel matchen hè?”

De modellen van Specsavers vindt Sandra apart en niet doorsnee. “Echt weer eens wat anders. Tijdens de shoot kreeg ik allemaal erg leuke reacties. Volgens velen heb ik echt een brillenhoofd”, vertelt Sandra.

Collectie Specsavers

Bekijk hieronder vier mooie modellen uit de nieuwe collectie van Specsavers.

Aanmelden voor de verkiezing

Wil jij ook kans maken op 1.500 euro en een professionele fotoshoot? Aanmelden kan nog tot 11 mei via brildragervanhetjaar.nl/aanmelden. Doe het snel voordat het te laat is!

Ook interessant