Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Zo houd je je blonde haarkleur fris en mooi

blond-haar-bruin-verven.jpg

Natuurlijk of gekleurd blond of grijs haar en een heerlijke zomer achter de rug? Chloor, blootstelling aan de zon en zout water kunnen je haar beschadigen. Nu het najaar weer op de stoep staat is het lekker om je haar weer optimaal te gaan verzorgen. Veel vrouwen met blond of grijs haar willen graag hun haar zo koel mogelijk hebben, assig blond is een trend die we veel zien. Wil jij je haar ook laten stralen? Dan is deze zilvershampoo zeker het proberen waard. 

Margriet samen met GUHL

Zeg maar dag tegen die gele gloed

Met de juiste zilvershampoo houd je je haarkleur fris en mooi. Dit jaar hebben 127 vrouwen met natuurlijk of gekleurd blond of grijs haar* in samenwerking met hettestpanel.nl de Zilver-shampoo en het Anti-Geel-masker van GUHL getest. Dit zijn hun bevindingen.

Zilvershampoo

De zilvershampoo met noni en olie van GUHL vermindert de geelheid in het haar en zorgt voor een natuurlijke glans. 127 vrouwen hebben de shampoo getest en geven het product een 8,5.

95% van de testers zou GUHL Zilver shampoo waarschijnlijk tot zeker aanbevelen.

Marjet (58): “Mijn haar is zachter, glanst mooi en de krullen komen terug. Het is alsof mijn haar blij is!”

Cindy (47): “De producten ruiken prettig en niet veel nodig voor goed resultaat”

Coby (70): “In 1 woord: HEERLIJK, wat een fijne shampoo en masker. Ik had een haarprobleem , met deze shampoo glanst het weer.”

87 % van de testers vindt dat de gele gloed verdwijnt door het gebruik van GUHL Zilver-shampoo.

Anti-Geel-masker

Het Anti-Geel-masker met noni en olie van GUHL verzwaart niet en vermindert geelheid effectief. De vrouwen die het hebben getest geven dit product een 8,2.

Sonja (74): “Wat een heerlijke shampoo en dat haarmasker is echt verslavend. Mijn witte haar heeft een prachtige zilverglans en voelt zacht en luchtig aan. Mijn haar oogt jeugdig en ik wil nooit meer anders dan deze GUHL zilver verzorging.”

Anita (63): “Ik had nog nooit een haarmasker gebruikt, maar het is er écht van opgeknapt. Het is mooier grijs en glanst weer!”

Desiree (40): “Heel fijn, lekkere geur. Zeker voor herhaling vatbaar”

91% van de testers zou GUHL Anti-Geel-masker waarschijnlijk tot zeker aanbevelen.

 

Wil jij kans maken op een pakket met daarin de zilvershampoo én het anti-geel masker? Margriet mag 5 pakketten weggeven. Laat hieronder weten in het opmerkingsveld waarom jij wilt winnen en wie weet kun jij je haar binnenkort heerlijk verzorgen met deze Guhl Zilverlijn.

Ook interessant