Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Beautyvlogger Nikkie de Jager 23 kilo afgevallen dankzij andere levensstijl

nikkie-de-jager.jpg

De Nederlandse beautyvlogger Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, is in korte tijd ruim 22 kilo afgevallen. Nikkie, die eerder sterren als Kim Kardashian en Katy Perry opmaakte, heeft nu een gezondere levensstijl.

Nikkie laat op Instagram weten hoe groot het verschil is tussen vroeger en nu. “Ik heb een omslagpunt bereikt. Het begon met een gevoel dat er niks veranderde, tot een moment waarop ik besefte hoe ver ik kan komen,” zo schrijft ze bij haar post. De Brabantse vlogger sluit haar bericht af met: “Soms moet je je eigen inspiratie zijn.” Ze kreeg in een paar uur tijd ruim een miljoen likes en tienduizenden reacties. Niet alleen reageerde een aantal Nederlandse sterren op haar post, ook internationale bekendheden als actrice Drew Barrymore zijn onder de indruk van Nikkies transformatie.

Moeilijke tijd

Over hóé de 24-jarige vlogger haar kilo’s verloor, laat ze in deze post niets los. Ze verklaarde eerder al dat een beter dieet en een privégym haar goed hebben geholpen. “Vroeger had ik een personal trainer en trainde ik met hem in zo’n grote sportschool. Dan schaamde ik me meestal diep: ik krijg een megarood hoofd als ik heb gesport en dat haat ik, dus hield ik me in.”

De vlogger, die op YouTube zeker 11,3 miljoen volgers heeft en op Instagram circa honderdduizend meer, maakte eerder dit jaar een moeilijke tijd door. Haar relatie ging na zes jaar uit, terwijl ze door het overlijden van haar stiefbroertje door een lange periode van rouw ging. De beautyvlogger worstelde al jaren met overgewicht.

Complimenten

Nikkie is dankbaar voor alle complimenten die ze krijgt over haar nieuwe uiterlijk. “Ik voel me daardoor het gelukkigste meisje ter wereld,” schrijft ze.

Bronnen | AD.nl, Instagram, NOS.nl
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant