Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

De ultieme beautytips van Berget Lewis (49): ‘Wie mij op het podium ziet, denkt dat ik er altijd zo uitzie’

de-ultieme-beautytips-van-berget-lewis-na-jaren-jojoen-weet-ik-hoe-ik-gezond-kan-eten-zonder-dieet.jpg

Iedere vrouw heeft zo haar eigen manieren om zich mooi en goed te voelen. Berget Lewis (49), zangeres en mede-oprichter van Lifestyle Divas, deelt haar ultieme beautytips. Van de fijnste foundation en anti-ageingproducten tot je haar wassen met rijstwater en pijnlijke massages.

“Sinds ik beter voor mezelf zorg, voel ik me een gelukkig mens. Toen vorig jaar door corona alles opeens stilstond, ben ik me gaan verdiepen in mezelf en stond ik stil bij de reis die ik maakte om op deze leeftijd te komen.”

Gebalanceerd

“Na jaren van jojoën heb ik inzicht gekregen in hoe ik gebalanceerd en gezond kan eten zonder dat het een dieet is, ben ik meer gaan bewegen en heb ik alle negatieve dingen uit mijn leven geband. Straal je vanbinnen, dan straal je vanbuiten, dat idee.”

Make-up

“Natuurlijk helpt make-up je ook een beetje om te stralen. Make-up is net als kleding: you dress to the occasion. Wie mij op het podium ziet, denkt dat ik er altijd zo uitzie, maar als je mij tegenkomt in de supermarkt draag ik slechts een beetje foundation en mascara. Ik gebruik wel altijd een primer op mijn huid met daaroverheen MAC Cosmetics Studio Fix Fluid-foundation en ben dol op de palletjes van Urban Chick.”

Anti-ageing

“Ik kreeg ooit de tip om vanaf je 35ste anti-ageingproducten te gebruiken die de collageen-aanmaak stimuleren. Dat doe ik dus al jaren en met Lifestyle Divas hebben we nu een eigen anti-aginglijn ontwikkeld. Ook een donkere huid moet je beschermen tegen de zon, dus ik smeer altijd met een SPF 50 van Lancaster.”

Lees ook:
Met déze tips komen ook je huid en haar gezond de zomer door

Haar wassen met rijstwater

“Ik varieer veel met haarstukken, maar verzorg mijn eigen haar altijd goed en vlecht het zelf in. Ik spoel het met rijstwater, want daar gaat het goed van groeien en wordt het lekker zacht van.”

Permanente make-up en pijnlijke massages

“Zelf ben ik niet zo van de plastische chirurgie, maar dat moet iedere vrouw voor zich weten. Ik zorg dat mijn wenkbrauwen goed zitten door ze regelmatig met permanente make-up te laten bijwerken en mijn huid laat ik stralen met deep cleaning-behandelingen of een bindweefselmassage. Hoe pijnlijker, hoe beter de gloed erna!”

Tekst | Conny Troost
Beeld | Jump Photo

Dit artikel is eerder verschenen in Margriet 27– 2021. Dit nummer teruglezen? Ga dan naar Lossebladen.nl.

Ook interessant