Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Beautytip voor de feestdagen: zo camoufleer je snel (grijze) uitgroei!

loreal-magic-retouch.png

 – In samenwerking met L’Oréal Paris

Als je je haar verft heb je het vast wel eens meegemaakt in de drukke feestmaand: vlak voor een etentje bij je familie zie je in de spiegel uitgroei of je kijkt voor het shoppen van de laatste kerstcadeaus nog even in de autospiegel en spot een paar grijze lokken. Probeer dan nu L’Oréal Paris Magic Retouch. Een spray dat snel (grijze) uitgroei camoufleert.

Direct camouflerende haarspray

Het komt altijd sneller terug dan je denkt: uitgroei. Of verf je nauwelijks je haar, maar erger je je aan de terugkerende grijze haren? Op zulke momenten biedt deze direct camouflerende haarspray uitkomst. Het enige wat je hoeft te doen is de spray aanbrengen op de haarwortels, even wachten… en weg is de uitgroei. Handig voor de feestdagen!

#beautyquickie

Benieuwd hoe je te werk gaat? Een paar tips voor het beste resultaat:

1. Breng je haar in model zoals je het graag wilt hebben.magic-retouch_pack_300x300px
2. Schud de spray goed voor gebruik en bedek eventueel je schouders met een handdoek.
3. Wil je grijze haren bedekken langs het gezicht? Houd dan je hand langs je haarlijn om te voorkomen dat je sprayt op het gezicht.
4. Gelukt? Fixeer het kapsel eventueel nog met een haarlak.
5. Te enthousiast of vliegensvlug gesprayd? De kleur is makkelijk te verwijderen van de huid met een watje en wat make-upremover.

Kies de kleur die bij je past!

Met de haarspray van L’Oréal Paris Magic Retouch blijft een bezoek aan de kapper nog even uit. Dat is lief voor je portemonnee en scheelt vooral veel tijd in deze drukke feestmaand. Win-win! Ook is de spray makkelijk uitwasbaar en verkrijgbaar in vijf kleuren: blond, donkerblond, middenbruin, donkerbruin en zwart.

De ‘magische’ krachten

1. Camoufleer de uitgroei eenvoudig in enkele seconden.
2. Past zich op een natuurlijke wijze aan, aan je haarkleur zonder contrast.
3. Verdwijnt bij de eerste wasbeurt en is niet schadelijk voor het haar.

Video: zo pak je het aan

In deze video zie je precies hoe het werkt. Zo simpel kan het zijn!


Onmisbaar in elke beautycase, als je het ons vraagt. L’Oréal Paris Magic Retouch (75 ml, meerdere keren te gebruiken) is verkrijgbaar bij de drogist in het haarkleurschap voor € 9,99 of bestel de spray via bol.com.

Ook interessant