Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Met deze beautyhack krijg je gemakkelijk een mooiere huid (én het kost bijna niets!)

vrouw-huid.jpg

Wil je graag een stralende huid (en wie wil dat nou niet)? De oplossing is dichterbij dan je denkt. Een gezonde, jonger ogende en mooiere huid krijgen is niet ingewikkeld. Je hebt het zelf in de hand. Letterlijk.

Voor een mooiere huid hoef je echt je bankrekening niet te plunderen. Maak ’s avonds een beetje tijd vrij en gun jezelf een gezichtsmassage. Het enige wat je daarvoor nodigt hebt: gezichtsolie, serum of moisturizer en natuurlijk je eigen handen.

1. Voorbereiding

Voordat je aan de slag kunt, reinig je vanzelfsprekend je huid. Verwijder je make-up en was je gezicht, hierdoor gaan de poriën open.

2. Breng het product aan

De volgende stap is het kiezen van het product dat je wilt aanbrengen. Dit kan een olie, serum of moisturizer zijn. Het is maar net wat je lekker vindt (en in huis hebt).

3. Massage

Nu je een schoon gezicht hebt en je huid is ingesmeerd met je favoriete product kan de massage beginnen. Masseer in opwaartse, cirkelvormige bewegingen vanaf het wenkbrauwbot naar je voorhoofd. Vervolgens ga je naar het gebied onder je ogen. Masseer zachtjes de huid rond de oogkas om van wallen af te komen. Ten slotte masseer je zachtjes de kaaklijn en vanuit daar ga je door naar je nek. De hele massage neemt in totaal maar tien minuutjes in beslag en werkt ook nog eens ontspannend. Win-win!

Bron | trendalert.nl
Beeld | iStock

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Beauty-expert Carmen Zomers laat zien hoe je zelf een optische ooglift kunt toepassen met alleen oogschaduw en mascara.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant