Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

Barbara krijgt na haar auto-ongeluk een mooie metamorfose

barbara-metamorfose.jpg

De 45-jarige Barbara heeft anderhalf jaar geleden een zwaar auto-ongeluk gehad. Dit had allerlei ingrijpende gevolgen, die zich ook doorvertaalden in haar uiterlijk. “Door de medicatie en de vele narcoses wilde mijn haar op een gegeven moment niet meer. En omdat je je niet lekker voelt, heb je ook eigenlijk geen zin om je echt op te maken,” vertelt ze aan Roos Schlikker in de LINDA.tv-serie De wasstraat. Inmiddels is de vrijgezelle Barbara klaar voor een nieuw begin. Ze is er nog en wil genieten van het leven. Haarstylist Mika en zijn team geven haar een metamorfose waardoor ze weer vol zelfvertrouwen de datingmarkt op kan.

Barbara vindt het prima dat haar uiterlijk een opfrisbeurt krijgt, maar wil niet dat haar haar heel kort wordt geknipt. Een opgeschoren kapsel ziet ze bijvoorbeeld niet zitten. “Nee hoor, het wordt geen opgeschoren of funky coupe,” stelt Mika haar gerust. Maar de haarstylist gaat Barbara’s haar wel halveren. Bekijk snel hieronder hoe deze make-over uitpakt.

De metamorfose is een succes: Barbara is blij met de foto die van het resultaat wordt gemaakt. Ze gaat ‘m gebruiken om op datingsites te zetten.

Video | LINDA.tv

Bekijk ook onderstaande video waarin de vrijgezelle Mirjam een make-over krijgt en na afloop ‘wauw, beeldig!’ de deur uitgaat.

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant