Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty

5x zomerkapsels van 2015

zomerkapsels.png

De zon begint weer te schijnen. Dat betekent tijd voor zomerkapselinspiratie.  Dit seizoen gaan we of voor sexy, zachte golven of juist voor een strakke middenscheiding en glanzend haar. Natuurlijk ontbreekt de paardenstaart en het vlechtwerk niet. 

Inspiratie nodig? Deze kapsels worden het helemaal:

salonb

 

1. Vlecht op vlecht

De vlecht is dit seizoen populairder dan ooit. Maak ze in allerlei varianten. Van vlechten met gedraaide plukken tot nonchalante visgraat. Heuse kunstwerken, maar dan wel met een casual twist. Door makkelijke kleine vlechtjes te maken en achter op je hoofd vast te zetten met kleine speldjes, tover je in een handomdraai een spannend uitziend (maar makkelijk!) kapsel.

Dit heb je nodig: Volumepoeder of droogshampoo en schuifspeldjes

2. De strakke scheiding

De kaarsrechte middenscheiding maakt een comeback op de catwalks. De scheiding zorgt er vooral voor dat je gezicht beter ‘uitkomt’. Doordat je het lekker achter je oren weg kunt stoppen is het de perfecte look voor idereen die voor gemakkelijk gaat, geschikt voor elke gelegenheid en outfit.

Dit heb je nodig: haarlak en stijltang

3. Dromerige accessories

Een tijd lang was het devies less is more, maar tijdens de catwalkshows voor zomer 2015 zijn haaraccessoires terug van weggeweest. Ga dus creatief te werk met haarbandjes, spelden en versiersels voor een extra zomerse en speelse look.

Dit heb je nodig: véél accessoires, speldjes

4. Zachte golven

Wat dacht je van een mooie strandlook deze zomer? Creëer zachte golven in je haar door je krullen voorzichtig uit te borstelen. Kneed er wat mousse doorheen en maak het eventueel wat rommelig.

Dit heb je nodig: stylingmousse, borstel

5. Aangeklede paardenstaart

De paardenstaart is een klassieker, maar hoeft anno 2015 absoluut niet saai te zijn. Met een beetje creativiteit maak je deze lente en zomer van je paardenstaart een kunstwerk. We zien dit jaar vele lage varianten, van los tot strak, in één, twee of zelfs drie delen. En, bijkomend voordeel: zo’n kapsel is zó klaar!

Dit heb je nodig: doorzichtige of juist dikke elastiekjes, puntkam.

Kort haar? Zo houd je je lokken mooi verzorgd en zomers!

Bron: Salon B

Ook interessant