Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Beauty by Carmen: zo maak je een bohemian visgraatvlecht

beauty-by-carmen-zo-maak-je-een-bohemian-visgraatvlecht.jpg

Wil je een mooie visgraatvlecht maken? Dit zomerse kapsel heb je zo onder de knie. Beauty-expert Carmen Zomers doet het voor.

(Kun je de video niet zien? Bekijk hem dan via deze link)

Dit heb je nodig

Zo doe je het

Borstel je haar en ‘kam’ een paar druppeltjes haarolie met je vingers door het haar. Toupeer het haar vervolgens met een echte kam een beetje aan de bovenkant, zo creëer je meer volume en zakt de vlecht minder snel uit model. Een puntkam is hiervoor perfect geschikt, omdat je zo gemakkelijker een plukje haar kunt pakken. Zet het bovenste gedeelte van je haar vast met schuifspeldjes.

Nu is het tijd om de visgraatvlecht te maken. Borstel nogmaals de onderkant van het haar om eventuele klitten eruit te kammen, dit vlecht makkelijker. Verdeel het haar nu in twee delen. Pak een plukje van de linkerstrook en voeg deze bij de rechterstrook. Pak vervolgens een plukje van de rechterstrook en voeg deze bij de linkerstrook. Zo ga je door tot het einde. Tot slot nog even vastmaken met een elastiekje en klaar is kees!

Lees ook

Beauty-expert Carmen Zomers geeft elke week op Margriet.nl een beautytip die jij ook kunt toepassen. Altijd betaalbaar, altijd ageless.

Muziek | By The Croft by Joakim Karud en Free Music for Vlogs

Bekijk ook
Deze haartruc geeft een twist aan de klassieke paardenstaart:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook interessant