Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Beauty by Carmen: van daglook naar avondlook

van-daglook-naar-avondlook.jpg

Zo maak je met make-up eenvoudig van een daglook een avondlook. Margriets beauty-expert Carmen Zomers doet het voor!

Van daglook naar avondlook

(Kun je de video niet zien? Bekijk hem dan via deze link)

Dit heb je nodig

Zo maak je een daglook

Breng een lichte kleur oogschaduw aan op je oogleden, net boven de wimperrand. Dip dan je kwast in één tint donkerder en breng deze aan op het bovenste deel van je oogleden, net onder je arcadeboog. In de arcadeboog breng je een lichtbruine tint aan, zie stap 3 in de video hierboven.

Breng tot slot met je middel- of wijsvinger een lichte kleur oogschaduw aan onder je wenkbrauwen, zodat deze subtiel worden gehighlight. Maak je daglook af met het aanbrengen van mascara en lipgloss.

Door naar de avondlook

Dip een dun kwastje in een donkerbruine of zwarte oogschaduwkleur en trek een zachte lijn boven je wimperlijn én onder je ogen. Doordat je oogschaduw gebruikt in plaats van een vloeibare eyeliner, krijgt je look een zachtere uitstraling. Corrigeer waar nodig met een wattenstaafje. Kies nu een feestelijke kleur (een gouden bronskleur of een oogschaduwkleur met glans of glitter) voor op je oogleden, van je ooghoek tot het midden van je ooglid. Op het andere deel van je ooglid doe je eenzelfde soort schaduw, maar dan één tint donkerder. Zet nu opnieuw de arcadeboog aan, met een donkere tint. Tot slot nog wat extra mascara en een mooie lippenstiftkleur in plaats van lipgloss.

Lees ook

Bekijk ook

Deze haartruc geeft een twist aan de klassieke paardenstaart:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Ook interessant