Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Eyeopener: vrouw laat zien hoe je een badjas éigenlijk zou moeten dichtknopen

vrouw-laat-zien-hoe-je-een-badjas-eigenlijk-zou-moeten-dichtknopen.jpg

Nu we toch bijna allemaal thuiswerken en de temperaturen buiten blijven dalen, is het af en toe gewoon héél lekker om je badjas over je kleding aan te trekken. Niemand die het ziet, dus waarom zou je het niet doen? Enige irritante is dat ie regelmatig kan openvallen, als je hem niet goed dichtknoopt.

En laten nu veel mensen niet weten hoe je een ochtendjas éigenlijk zou moeten dichtknopen…

Handige tip op TikTok

De meeste mensen knopen hun badjas dicht op dezelfde manier dat ze hun schoenen strikken. Niks mis mee, natuurlijk. Maar deze knoop is gewoon niet heel strak, waardoor je ochtendkleding eigenlijk bij de geringste beweging alweer openvalt. Gelukkig kwamen wij op TikTok een heel handige video tegen van de Britse Megan Garland. De vrouw laat in een filmpje zien hoe je een badjas eigenlijk zou moeten dichtknopen en dat is toch wel anders dan wij gewend zijn.

Lees ook: Híer zijn de lussen op de schouders van je jas dus voor

Zó hoor je een badjas eigenlijk dicht te knopen

Meghan laat zien hoe ze het koord door de lussen aan de voorkant haalt, in plaats van aan de achterkant, waarna ze er een knoop op maakt en er vervolgens een strik bovenop doet. Doordat het koord alleen aan de voorkant zit en niet aan de achterkant valt je badjas niet zomaar bij elke beweging open. Het zit dus veel steviger dicht, dan wanneer je het op de gebruikelijke manier zou dichtknopen. Aan de vele likes én reacties op de video is te zien dat de knooptechniek voor veel mensen een echte eyeopener is. Meerdere mensen reageren dan ook dat ze voortaan hun ochtendtuniek op dezelfde manier gaan dichtknopen als Meghan.

Hieronder kun je de video van Meghan zien:

@meggarlandd

Just go and try it 👏🏻 ##tiktokhacks ##fyp ##foryou ##foryoupage ##fypシ ##momlife ##momof3 ##momhumour ##sahm ##wahm ##momstyle ##momtips

♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | TikTok
Beeld | Getty

Ook interessant