B&B Vol Liefde Astrid Beeld RTL
Beeld RTL

B&B Vol Liefde: zo gaat het nu met de koppels

Het avontuur dat B&B Vol Liefde heet is (helaas) na zes weken tot een einde gekomen. In de laatste aflevering was te zien dat vier van de acht single B&B-houders de deur open hielden voor één van hun liefdeskandidaten. En dan is natuurlijk de grote vraag: hoe gaat het nu met ze?

Laten we maar meteen beginnen met de grote verrassing van het seizoen: Astrid en Harmjan. Als we zeggen dat Astrid een bewogen avontuur heeft beleefd, is dat nog zacht uitgedrukt. Met drie mannen die haar het hoofd helemaal op hol brachten en die meerdere keren over haar grenzen gingen, zagen we het somber in. Maar Harmjan was een taaie, die toch lange tijd in de Oostenrijkse B&B verbleef. En in de laatste aflevering bleek inderdaad dat het stel elkaar helemaal gevonden had: Harmjan was alweer bij zijn Astrid in het prachtige Oostenrijk. Want lang zonder elkaar zijn, bleek toch lastig.

Zijn Harmjan en Astrid nog samen?

De afleveringen van B&B Vol Liefde worden natuurlijk niet live uitgezonden, maar zijn al een aantal maanden geleden opgenomen. En dus is het afwachten tot de stellen zelf meer duidelijkheid geven over hun huidige relatiestatus. En dat is precies wat Harmjan en Astrid bij RTL Boulevard deden. “Vanaf dat eerste moment was die klik er gewoon,” vertelt Astrid aan presentator Aran Bade, terwijl ze tegen Harmjan aan zit op de bank. Harmjan besluit nog één keer een grens over te gaan, maar ditmaal een goede grens. Hij heeft op 2 september zijn laatste werkdag en pakt dan zijn spullen om naar het prachtige Oostenrijk te vertrekken. En wat vindt Astrid van dit alles? “Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde.”

Liefde in Frankrijk

En dan was er natuurlijk het stel in Frankrijk: Petra en Hans. Ook voor Petra was het avontuur turbulent te noemen, met andere vrouwen die kwamen en gingen en zij die uiteindelijk toch overbleef. Maar toch twijfelde ze: is Hans het voor mij? Er waren al wat tekenen dat dit stel nog samen was. Zo schoof Petra bijvoorbeeld aan bij de talkshow van Renze Klamer in het shirt van de band van Hans. Maar bij RTL Boulevard bevestigen de twee tortelduifjes dat ze nog samen zijn. Petra arriveert weer in Frankrijk en voor haar voelt het alsof ze nooit weg is geweest. Hoe het nu verder gaat? Dat zal de tijd leren.

Mysterie en onduidelijkheid bij de andere kandidaten

Maar er zijn natuurlijk nog meer koppels ontstaan dit seizoen. Richard en Simone bijvoorbeeld. Hoe het met dit stel zit, weten we eigenlijk niet precies. De twee hebben nog geen duidelijkheid gegeven over hun huidige relatiestatus. Simone zegt op Instagram dat we dinsdagavond in de talkshow Jinek meer zullen horen over de liefde tussen haar en Richard.

Ook over Denise en Sven is er nog geen enkele duidelijkheid. De twee gaven aan het te willen proberen, maar op Instagram en andere kanalen blijft het stil over deze twee...

Van wie we op korte termijn een update kunnen verwachten, is Martijn. We zagen al dat hij stapelgek is op zijn Fenna, maar heeft deze relatie op afstand (Fenna vertrok weer naar Bonaire) stand gehouden? Dat is op dit moment nog onduidelijk. Wel is bekend dat Martijn dinsdag ook aanschuift bij Eva Jinek en daar meer duidelijkheid zal geven. Wij zijn heel benieuwd of hij alleen aan tafel zal zitten of met zijn Fenna naast hem.

Bron | RTL Boulevard, Veronica Superguide

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden