B&B Vol Liefde Beeld RTL
Beeld RTL

B&B Vol Liefde: zo eindigt het avontuur van Denise, Richard en Martijn

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde heeft ons de hele zomer bezig gehouden. Wie van de B&B-houders vindt een partner en waar blijft de B&B toch stil en leeg? Eerder werd al duidelijk dat Hans zijn liefde heeft gevonden bij Petra en ook Astrid heeft, misschien wel tegen de verwachtingen in, haar man gevonden in Harmjan. Maar hoe zit het met Denise, Richard en Martijn, die ook de deur openhielden voor hun liefdeskandidaten?

Er was nog niet zoveel over bekend, maar langzamerhand beginnen berichten naar buiten te komen over hun relatiestatus.

Denise en Sven

In het zonnige Spanje ontving Denise vijf mannen. Sommigen vertrokken na een paar dagen, maar anderen, zoals Dave, bleven langer hangen. Uiteindelijk was het toch alleen Sven die het tot het eind volhield. De twee spraken af contact te houden en ze leken beiden positief over een eventuele toekomst samen. Maar na afloop is nu duidelijk geworden dat een liefdesrelatie voor deze twee er niet in zit. Op Instagram deelt Denise dat ze wel contact heeft gehouden met Sven en dat ze elkaar opgezocht hebben in Nederland. Uiteindelijk hebben de twee er alleen voor gekozen om als vrienden verder te gaan, omdat wat zij hebben niet is overgegaan in liefde. Helaas...

Martijn en zijn Fenna

In de B&B van Martijn was het afgelopen voorjaar een drukte van jewelste. Met de ene na de andere liefdeskandidaat, waar hij soms ook wel gevoelens voor leek te krijgen, was het voor hem een hele uitdaging om de liefde te vinden. Maar toen Fenna aankwam, verdwenen al zijn twijfels als sneeuw voor de zon. De prachtige dame die helemaal vanuit Bonaire overgevlogen is, was al sinds het zien van de video’s zijn favoriet. En na twee dagen deelde hij al dat hij ‘een beetje verliefd op Fenna is’. Maar hoe is het afgelopen? Stond Fenna open voor de overweldigende liefde van Martijn en zijn familie of blijft ze toch liever aan de andere kant van de oceaan?

Verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard besluit naar Portugal af te reizen om antwoorden te halen. En wat blijkt? De twee zijn nog steeds samen! Het B&B Vol Liefde-avontuur heeft in Portugal dus z’n vruchten afgeworpen. Maar ze willen wel rustig aan een leven opbouwen samen. Martijn blijft in zijn B&B en Fenna gaat een huisje zoeken in Lissabon om eerst daar een eigen leven op te bouwen. Bezoekjes bewaren ze voor het weekend en andere vrije dagen. En gaat het na een jaar nog steeds goed? Dan kan Fenna altijd nog naar de B&B verhuizen.

Richard en Simone

Zodra Simone bij Richard over de vloer stapte, was er een klik tussen de twee. Ondanks dat zij niet helemaal voldeed aan zijn verwachtingen, spatten de vonken er al snel van af. Geen van de andere vrouwen kon blijven hangen en dus bleef Simone achter. Maar na haar plotselinge vertrek naar Nederland hebben we eigenlijk niets meer van de twee gezien. Is ze weer teruggegaan en bij Richard ingetrokken of is de relatie toch geklapt? Helaas blijkt dat laatste scenario realiteit te zijn geworden. In RTL Boulevard vertelt Richard: “Ik ben degene geweest die de knoop doorhakte. Dat ging via de telefoon en Simone merkte al wel aan mijn stem dat ik met slecht nieuws kwam. Ik voelde niet wat ik voelen wilde. Het is niet de juiste manier om het uit te maken, maar je bent nu eenmaal niet dicht bij elkaar.”

Simone schoof op haar beurt aan bij Jinek om haar kant van het verhaal te delen. “Ik denk dat we heel goed bij elkaar passen. Misschien wel te goed. We hebben het zo leuk gehad, maar die ene factor is er niet. Hij wil voor goud gaan, ik wil een diamant zijn. Ik wil shinen en iemand moet mij laten shinen. Dat doet hij niet.” En zo eindigt ook dit avontuur helaas in een B&B Vol Leegte.

Bron | Veronica Superguide, RTL Boulevard, AD

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden