B&B Vol Liefde Astrid Beeld RTL
Beeld RTL

B&B Vol Liefde: gelukkig in de liefde of toch een mismatch?

Elke avond zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Met maar liefst vijf afleveringen per week zijn we wel even zoet. Nu is na zes weken lang het liefdesavontuur ten einde gekomen. Wie zijn er nog samen en voor wie wordt het een B&B zonder liefde? We zetten de hoogtepunten van de laatste aflevering voor je op een rijtje.

Natasja

In het Franse Blèves is het liefdesavontuur van Natasja afgelopen. De roerige weken, met bezoek van vier mannen, eindigt met nog één man in huis: Menno. En die laatste man ziet het helemaal zitten; wonen in Frankrijk en een relatie met de B&B-houder. Maar we zien al vrij snel dat Natasja iets minder enthousiast is. Dat idee hadden we sowieso eigenlijk al, toen we naar de afleveringen keken. Natasja mist een vonk en de vlinders. En dus vertrekt Menno. Met tranen van zijn kant en ook veel emotie aan haar kant. Maar ze houdt de deur open en hoopt vooral dat ze hem gaat missen. Lijkt ons wat ijdele hoop, maar wie weet worden we verrast.

Martijn

Bij Martijn was het al snel duidelijk: hij is tot over z’n oren verliefd. En paps en mams weten dat ook zeker. Hij straalt liefde uit en dat is precies wat ze wilden. Missie geslaagd. Martijn en zijn Fenna zijn ook helemaal gelukkig. Behalve dan als Fenna weg moet, terug naar haar klas op Bonaire. We waren vooral verbaasd over het feit dat er geen tranen waren bij Martijn (wel bijna!). We zijn heel benieuwd hoe dit gaat lopen, omdat Fenna aangaf dat ze ook wel graag haar eigen leven wil hebben. Maar ze voelt ook wel lichte kriebels en heeft zin om in de zomer weer terug te zijn. Wordt vervolgd?

Ted

Eigenlijk wisten we het een aflevering eerder al: Ted heeft op haar bloemeneiland de liefde niet gevonden. Nadat haar laatste bezoeker, Tjerk, de laan uitgestuurd werd, was de B&B weer leeg en bleef Ted in haar eentje achter. De zoektocht naar liefde is voor haar dus helaas nu niet geslaagd. Maar ze blijft absoluut niet verdrietig achter en staat nog open voor de liefde. Wij zouden het wel weten: bellen maar!

Richard

Halsoverkop moet Simone de Portugese B&B van Richard verlaten. Het gaat niet goed met haar moeder en dus vliegt ze naar Nederland. Maar Richard? Die gaat niet bij de pakken neerzitten. Hij gaat aan het werk en de B&B verbouwen. Hij wil dat mensen op bezoek kunnen komen, weet je wel? Waar we niet gedacht hadden dat deze druktemaker de liefde zou vinden, blijkt het tegendeel waar. Simone is de vrouw voor hem, al is hij er nog niet 100 procent achter of dit echt meant to be is. Maar zij heeft de wens uitgesproken om terug te komen en wij denken dat ze samen een heel leuk stel gaan vormen.

Hans

In de B&B van Hans zijn heel wat bijzondere vrouwen langsgekomen. Van Desiree tot Sylvia. En nu is de laatste die over is Denise. Maar ook zij valt over hetzelfde als waar alle andere vrouwen tegenaan liepen: ex-vrouw Libera. Het afscheid is niet zwaar of verdrietig, nee Hans en Denise zeggen arrivederci als vrienden die elkaar nog wel weer gaan zien. En hoewel hij geen liefde heeft gevonden, heeft onze Hans wel een flinke les geleerd. Het is tijd om zijn B&B los te laten en daarmee ook ex Libera te laten gaan. En dat doet hij meteen letterlijk, want Libera vertrekt. Nou ja, voor één nachtje. Maar het is een stap in de goede richting. Wij hopen vooral dat er nog iemand op Hans zijn pad komt.

Denise

Na het afscheid van Dave had Denise het zwaar. Waar zij het idee had dat ze wel gevoelens begon te krijgen, gooide hij de deur dicht nadat hij vertelde dat die gevoelens er voor hem niet waren. En dus bleef Denise achter met haar laatste logé: Sven. En voor hem laat ze de deur openstaan. Ze willen elkaar maar wat graag nog beter leren kennen.

Hans

In Frankrijk zijn er veel twijfels bij Petra. Want hoe leuk vindt Hans haar nou eigenlijk? Heel leuk bewijst hij in deze laatste aflevering. Geblinddoekt gaan ze de heuvel af, op weg naar een romantische picknick. Wie had dat gedacht van Hans? En wat volgt: een kusje! Hans voelt zich happy en zen en op zijn eigen manier vertelt hij Petra dat ze bijzonder en mooi is. En Hans? Die heeft een hele lekkere worst. Niet onze woorden, maar de zijne. Hopelijk wacht hij tot de camera’s weg zijn...

Astrid

Het B&B-avontuur van Astrid valt het best te omschrijven als een grote rollercoaster. Maar ze is ook meteen de grote verrassing. We dachten eigenlijk dat het over en uit was na het vertrek van Harmjan, maar niets is minder waar. Ze heeft contact gehouden met Harmjan en wat blijkt: hij is in Oostenrijk! Snel na de opnames is hij alweer teruggegaan. En ook de kinderen zien het helemaal zitten. Een van hen komt erbij zitten en het is alsof we naar een familiekiekje kijken. Dit hadden we niet zien aankomen, maar toch een happy end voor deze twee!

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden