Hans B&B Vol Liefde Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

B&B Vol Liefde: een ontluikende liefde en rivaliteit

Elke avond zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Met maar liefst vijf afleveringen per week zijn we wel even zoet. Heb je een aflevering gemist of ben je benieuwd naar de hoogtepunten van de afgelopen dagen? We zetten ze voor je op een rijtje. Van een ontluikende liefde in Portugal tot rivaliteit in Frankrijk.

Dit is wat er maandag gebeurde in B&B Vol Liefde

Ontluikende liefde in Portugal

Na de vorige aflevering gaven we al aan heel erg benieuwd te zijn naar de ontwikkelingen in Casa Richard. En de week begint meteen goed. Simone en Richard hebben een liefdespaleisje voor zichzelf en genieten er volop van. Voor ons leek het bijna alsof het duo op huwelijksreis was, zo zoet! Volgens Simone is de klik sterker geworden en dat is aan alles te zien. Nu Maureen weg is, valt er een last van Richards schouders en tussen de bedrijven door kan hij rust vinden bij Simone. Met zijn hoofd op haar schoot valt hij, luid snurkend, in slaap. We hadden niet verwacht dat deze druktemaker snel iemand zou vinden, maar Simone lijkt in alles zijn perfecte match.

En dat valt de broer van Richard, Arnold, ook op. Hij ziet dat Simone zorgt voor rust bij zijn o zo drukke broer. De volgende vrouw moet volgens hem van heel goede huize komen, wil ze überhaupt nog kans maken. Hij wilde al een foto naar zijn moeder sturen van de nieuwe schoondochter!

Maar er is ook ruimte voor serieuze momenten. Richard heeft het zwaar, want tijdens de opnames is het vier jaar geleden dat zijn vrouw overleden is. Maar in plaats van dit te ontwijken, bladert hij fotoboeken van hun trouwdag door, samen met Simone. En in complete Richard-stijl is het na die serieuze momenten ook weer tijd voor wat gezelligheid: tennissen in de tuin. Hier ontdekken ze alleen dat ze met een uitdaging te maken hebben: hond Pip. Het beestje pakt de bal af en lag er eerder op de dag al tussen op de bank. Pip is blijkbaar niet gediend van de concurrentie van Simone. Lief!

Jaloezie in Frankrijk

Waar het in Portugal rustig en gemoedelijk verloopt, zien we in de Franse B&B van Hans een heel andere sfeer. Terwijl de huidige gasten nog bijkomen van een heel gezellige avond in de kroeg, komt er een nieuwe vrouw binnen: Anne Marie. Zij voelt meteen de spanning en is zelf ook zenuwachtig, omdat ze het gevoel heeft dat ze terechtkomt in een groep waar iedereen elkaar al kent. En dat snappen we wel, want het is duidelijk dat Daisy en Petra helemaal niet zitten te wachten op nog meer vrouwelijk bezoek. Dat begint al bij de kamerverdeling. Waar Petra een tweepersoonskamer heeft en Daisy in de ruimte daarnaast slaapt, krijgt nieuwkomer Anne Marie haar eigen ruimte. En laat dat nou net het plekje zijn dat Petra en Daisy ook willen hebben. Eerlijk gezegd denken wij: als je maar kunt slapen. Dit is nou eenmaal de volgorde waarin het vrijkomt. Maar voor deze dames is het toch van groot belang.

Anne Marie gaat, net als de andere dames op een heel originele eerste date: paardrijden met Hans. Even aanvoelen vanuit hem wat ze in haar mars heeft. En ze mag ook meteen helpen in de wei, om aan het eind van de dag uitgehongerd aan te schuiven. Want lunch, die had ze nog niet gehad... “Ik heb het idee dat de mensen om Hans heen meer voor Hans zorgen, dan dat hans voor de mensen om hem heen zorgt,” zegt ze in haar biecht. En roken? Dat is voor haar eigenlijk ook een flinke no-go. Wij zien niet meteen de match tussen deze twee.

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden