B&B Vol Liefde Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

B&B Vol Liefde: een koningin bij Richard en een aanwezige ex bij Hans

Elke avond zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Met maar liefst vijf afleveringen per week zijn we wel even zoet. Heb je een aflevering gemist of ben je benieuwd naar de hoogtepunten van de afgelopen dagen? We zetten ze voor je op een rijtje. Van een koningin bij Richard tot een aanwezige ex bij Hans.

Een koningin bij Richard

Waar het er bij Richard afwisselend gemoedelijk aan toe ging, is het met de komst van Maureen ineens heel onrustig. Ze zorgt voor een letterlijke wervelwind in het domein van Richard, waar hij op z'n zachtst gezegd niet blij van wordt. Als Maureen een momentje met Simone naast het zwembad zit, vertelt ze wat zij zoekt in een man. Iemand die haar een glas water geeft en niet gewoon zegt waar het water staat (dat weet ze toch wel). En iemand die als ze ziek is een glas drinken komt brengen, ook al weet ze waar het staat. Bij Richard schiet dit, vrij begrijpelijk in het verkeerde keelgat. Tegenover zijn broer (die z'n complete tegenpool is. Hoe kan de één zo druk zijn, terwijl de ander alleen maar rust uitstraalt?) uit hij zijn frustratie. Maureen gedraagt zich als een koningin en daar heeft hij een hekel aan. Snappen we eerlijk gezegd wel. Het komt op ons ook niet echt over alsof ze voor de liefde en de B&B komt. Eerder een fijne vakantie. En een platina liefde, niet de gouden die Richard biedt.

Ondertussen zit Richard ook met Simone in zijn maag. Waar we laatst nog dachten dat er geen gevoelens speelden, slaat het nu ineens helemaal om. In z'n biecht geeft Richard in weinig woorden toe dat hij misschien toch wel gevoelens heeft: “Ik ben bang als ik zeg tegen Simone ‘ik hou van je en ik wil dat je hier komt', dat ik haar niet de tijd geef waar ze behoefte aan heeft.” We lieten onze afstandsbediening bijna vallen. Zei hij dat nu echt? Stuur Maureen weg en geniet lekker van quality time met Simone! Want ook zij ziet hem zitten. Ze is alleen wat voorzichtig, ook omdat er nóg een vrouw moet komen. Wij zouden het wel weten. Lekker daten! We kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe dit zich volgende week ontwikkelt.

Een aanwezige ex bij Hans

We hadden het van tevoren misschien al kunnen verwachten, maar deze week bleek inderdaad dat Libera voor de vrouwen een obstakel is. Waar Natasja vol optimisme de B&B van Hans binnenstapte, komen er al snel grote donderwolken op. Terwijl Natasja zich uitslooft in de tuin, staat Hans vrolijk binnen te koken met Libera. Niet helemaal wat wij zouden verwachten van een gezellige kennismaking... En zo ziet Natasja het ook. Maar in plaats van het onderwerp te ontwijken, geeft ze dit op de man aan bij Hans. En misschien was er zonder Libera's aanwezigheid al wel een kus geweest. Daar schrikt Hans van, want hij zag dit helemaal niet zo. En wij schrikken er ook van, want we hadden eindelijk de eerste stapjes van liefde kunnen zien bij dit stel, en hebben dit gemist.

We zijn bang voor de reactie van Hans, maar de B&B-houder pakt het verrassend goed op. Het zet hem aan het denken en tijdens een gezellig moment op het terras met Natasja, zegt hij ook dat het hem aanzet tot actie. Fijn om te horen, denken wij. Maar Natasja is vooral teleurgesteld, omdat degene voor wie ze gekomen is, nog helemaal niet toe is aan de liefde. En dus gaat ze naar huis. Wij krijgen ook een brok in onze keel als ze een traantje wegpinkt. Want dit koppel zagen we echt wel zitten.

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden