B&B Vol Liefde: Martijn Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

B&B Vol Liefde: een kampvuur à la Temptation Island en keuzestress

Elke avond zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Met maar liefst vijf afleveringen per week zijn we wel even zoet. We zetten de hoogtepunten van de aflevering van woensdag voor je op een rijtje.

Van een kampvuur bij Martijn tot keuzestress bij Hans.

Een kampvuur à la Temptation Island bij Martijn

In de vorige aflevering zagen we hoe, misschien wel topfavoriet, Marian vertrok bij Martijn. Wat volgde was een tweede tranendal. Martijn vloog z’n vader snikkend in de armen en later stond de hele familie, samen met de overgebleven dames, met betraande gezichten op de stoep. Maar Martijn weet zich een stuk sneller te herpakken dan de vorige keer en gaat op date. Met nieuwkomer Fenna, op wie hij stiekem al een beetje verliefd is sinds het zien van haar video. En tijdens die safaridate komen ook wat dieren op bezoek die je niet verwacht tijdens een safari: vlinders. Na een kleine twee dagen. Lijkt ons best snel en misschien zelfs wel een gevalletje: te hard van stapel lopen.

Maar daar blijft het niet bij. ’s Avonds zorgt Martijn voor een fijn kampvuurtje waar hij met zijn meiden zit. Maar stilzitten lukt niet, want de giechelende, verliefde tiener in hem moet het zeggen tegen Suus: “Ik ben een beetje verliefd denk ik en dat vind ik echt heel naar voor jou. Verliefd op Fenna.” Wow. Die zagen we niet helemaal aankomen. En Suus op haar beurt duidelijk ook niet.

Fenna besluit het kampvuur te verlaten. Het is ook ongemakkelijk natuurlijk om erbij te zitten als een man een andere vrouw vertelt dat hij verliefd is op jou. Martijn vertelt op zijn beurt dat de vonk is overgeslagen en dat wil hij toepasselijk vieren bij het kampvuur. Met Suus. En natuurlijk de rest van de familie. Bijzondere keuze als je het ons vraagt... De avond wordt bezegeld met een kus (tussen Martijn en Fenna natuurlijk). En de familie. Tja, daar hadden we eigenlijk niets anders van verwacht. Mams slaakt een gil uit en paps pinkt een traantje weg. Cute! Misschien kan Temptation Island nog iets met dit kampvuur, want daar zou het zeker niet misstaan.

Hans moet kiezen, maar kan niet kiezen

Ook in Frankrijk is het een drukke boel. Hans voelt tijdsdruk en een naderend keuzemoment. Maar die Hans, die kan helemaal niet kiezen. Hij heeft sjans met Petra én sjans met Annemarie. Het liefst stopt hij ze in een potje en mengt ze tot één persoon. Maar, helaas voor Hans, werkt het echte leven niet zo. Dus gaat hij op date. In de aflevering van dinsdag was dit met Petra, een gezellige picknick stond op het menu. Hans wil hier z’n andere, misschien wel romantische kant, laten zien. Die hebben wij een beetje gemist, moeten we eerlijk zeggen. De jaloerse kant van Petra overschaduwde het deel dat wij van de date zagen sowieso een beetje. Hoe ligt ze in de markt? Wat vindt hij van Marion en Annemarie?

Maar een dag later zien ook een andere kant van Petra, een onzekere kant. Als Hans met Annemarie op date is, zien we een ietwat terneergeslagen versie van deze normaal gesproken sterke vrouw. Ze denkt dat Hans misschien wel meer aangetrokken is tot Annemarie, maar geeft ook aan dat ze, als dat zo is, gewoon weg zou gaan. Lijkt ons jammer, want wij hopen stiekem vanaf het eerste moment dat Hans voor Petra zal kiezen. Maar de date met Annemarie ziet er ook gezellig uit. Niets spannends, gewoon een gezellig hapje eten in het café. En Petra? Die is achteraf gerustgesteld. Want geen van twee lijkt een gat door het dak te springen of een liefdesverklaring à la Martijn te doen. De conclusie in Frankrijk? Hans kan niet kiezen. En dus plant ie elke dag die hij nog over heeft vol met dates. Slim, maar er komt een dag dat hij toch de knoop moet doorhakken.

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden