Hans B&B Vol Liefde Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

B&B Vol Liefde: alleen maar verliefdheid in Portugal en een interventie in Frankrijk

Elke avond zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Met maar liefst vijf afleveringen per week zijn we wel even zoet. We zetten de hoogtepunten van de aflevering van maandag voor je op een rijtje.

Want nu de laatste week van start gegaan is, beginnen de B&B-houders haast te krijgen en proberen ze alles uit hun avontuur te halen.

Martijn is in de zevende hemel

In Portugal ontwaken Martijn en zijn meiden na het beruchte kampvuur. Voor Suus is dit ook meteen de laatste ochtend, want na een ontbijtje is het voor haar tijd om te vertrekken. Het liefdeskoppel blijft hierna samen over en laat er geen gras over groeien. Al zet Fenna Martijn eerst nog wel even met beide benen op de grond. “Kijk ook even nuchter naar mij”, zegt ze tegen hem. Oftewel: ga niet alleen maar af op die paar dingen die je weet, maar probeer mij, en de zesde kandidate die nog moet komen, te leren kennen. Al snel wordt duidelijk dat Martijn zijn dame vooral heel graag wil. Wat zeg je Martijn? “Ik wil je...” Vraagtekens bij Fenna. “Ik wil je beter leren kennen.” Ja, daar komt de aap uit de mouw. En dat elkaar willen (leren kennen), daarvoor plant de B&B-houder een tripje naar de Algarve. Maar Martijn... Er komt nog een zesde dame op bezoek, dus loop je niet wat te hard van stapel?

Misschien wel. Op het moment dat Linda, kandidate zes, aankomt, is de spanning voelbaar. Martijn wil meteen eerlijk zijn en geeft toe dat hij al verliefd geworden is op Fenna. Linda mag blijven om hem te leren kennen, maar hij laat vrij duidelijk blijken dat het er gewoon niet in zit. Wij snappen het eigenlijk nog steeds niet helemaal, omdat Martijn en Fenna elkaar nog maar een paar dagen kennen. Veel meer dan de video en die eerste paar dagen heeft hij nog niet gehad. En Linda? Die gaat meteen dezelfde avond weer weg. Als je het hebt over een bliksembezoekje. Al geven we haar groot gelijk. Wij zijn vooral heel erg benieuwd hoe het gaat eindigen tussen Martijn en Fenna. Loopt hij niet té hard van stapel voor Fenna of kan zij dat juist wel waarderen? Eind deze week weten we het hopelijk.

Een interventie bij Hans

Bij Hans in de B&B is het onrustig. Er zijn nog twee vrouwen over, Petra en Anne Marie, maar zij weten eigenlijk niet zo goed waar ze aan toe zijn. Wat wordt hun rol in de B&B en wat zijn de antwoorden op hun prangende vragen? Op het bankje bij de voordeur bespreken de twee het, waarbij Hans ook een ontsnappingskunstenaar genoemd. Serieuze gesprekken ontwijkt de B&B-houder door weg te lopen of iets anders te gaan doen. En dus komen de twee vrouwen met het plan voor een uitgebreide lunch en een heuse interventie.

“Niet alleen ontbijten. Wat ik nu doe, maar dan een stuk beter.” Het zijn antwoorden van Hans op de vragen van de dames over hoe hij het voor zich ziet. Maar Hans, met die woorden overtuig je de dames nou niet echt. Ze willen weten wat jíj te bieden hebt. Maar antwoorden, die krijgen de dames niet. Hans ontwijkt professioneel wéér alle vragen en dus weten ze nog niet waar ze aan toe zijn. Want Hans heeft geen script. Maar we kunnen ons niet voorstellen dat hij ook geen verwachtingen heeft... Hans noemt zichzelf in een telefoongesprek een kind in een snoepwinkel, waar hij niets mag eten. Hij moet gewoon goed bij zichzelf te rade gaan, want eeuwig doorgaan met twee vrouwen kan natuurlijk niet. En Anne Marie, die begint al te twijfelen. Als dat maar goed gaat...

Nynke KooyRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden