Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Augustus wordt voor deze sterrenbeelden wel héél romantisch

augustus-wordt-voor-deze-sterrenbeelden-wel-heel-romantisch.jpg

Nu het ”normale leven” weer een beetje op gang lijkt te komen, kunnen we er ondanks alles maar beter een mooie zomer van maken in 2020. Met de zinderende temperaturen in augustus wordt de maand voor vier sterrenbeelden behoorlijk romantisch.

Er hangt liefde in de lucht bij Boogschutters, Kreeften, Vissen en Maagden.

Romantische maand

De maand augustus staat in het teken van de extravagante leeuw. En dat augustus heel romantisch is, heeft alles te maken met Mercurius en Venus die recht gestationeerd zijn. Waar Venus je financiën en relaties domineert, heeft Mercurius invloed op je manier van communiceren. De rode planeet Mars voedt je drive, seksuele aard, primitieve instincten en assertiviteit. Dus, Boogschutters, Kreeften, Vissen en Maagden: bereid je maar vast voor op een extreem romantische én hete zomer.

Boogschutter (22 november t/m 20 december)

De lijn tussen een relatie en romantiek is soms heel dun. Je jaagt je passies na met trots en je gaat graag op avontuur. De eerste helft van augustus is hét moment om nieuwe dingen te ondernemen waarin je ook zult verlangen naar romantische ervaringen. De kans dat je deze maand een potentiële partner tegenkomt, is heel groot.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Voor Vissen voelt het goed om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Augustus is dé maand waarin ze opleven en hét moment om het beste leven te leven. Je voelt je energiek en hebt het gevoel dat je alles aankunt. Houd er rekening mee dat er veel met je geflirt wordt en dat je veel romantische spanningen kunt voelen. Kies je potentiële partner verstandig.

Lees ook
Dít is wat jouw maanteken over je persoonlijkheid zegt

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Voor Kreeften is het deze maand hét moment om te shinen. Geef je vooral over aan je passies en trek jurken aan waar je je sexy in voelt. De godin van liefde, plezier en relaties – Venus – zal jouw teken betreden begin van de zomer. Hier word je hoe dan ook vrolijk van. Begin augustus zal de volle maan voor jou heel romantisch zijn en je relatie én seksleven een boost geven. Vanaf ongeveer 7 augustus t/m 6 september zul je je aantrekkelijk en onweerstaanbaar charmant voelen. Er kunnen hierdoor verschillende exotische ervaringen plaatsvinden vol met spanning en fantasie. Je kunt dus behoorlijk wat romantiek verwachten, Kreeft!

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Maagden kunnen er niets aan doen dat ze romantiek aantrekken van alle kanten. Of het nu een nieuwe buurvrouw is, een collega of iemand die bij toeval in je leven is gekomen: je liefdeschakra’s staan deze zomer open. Ook worden er vriendschappen in een nieuw daglicht gezet. Het kan zo maar zijn dat er deze maand iemand uit je verleden weer terug in je leven komt. Het is aan jou om te belissen of hij of zij jouw tijd waard is of niet.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Elite Daily
Beeld | iStock

Margriet Extra 6

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog leesvoer voor op het strand? Of blijf je thuis, maar wil je wel lekker in de vakantiestemming komen? Ga dan snel naar de winkel, waar de nieuwste Margriet Extra op je ligt te wachten. En die staat volledig in het teken van: Zomer! Ook online te bestellen zonder verzendkosten via deze link.

Ook interessant