Margriet logo
Arjan (rechts) en Maurice in Married At First Sight Beeld Nander de Wijk/NT Visuals
Beeld Nander de Wijk/NT Visuals

Van MAFS naar BABS

Arjan uit MAFS wordt trouwambtenaar: ‘Mijn droom komt uit’

Married At First Sight was geen succes voor Arjan. Zijn liefdesexperiment met Maurice mislukte eigenlijk al tijdens de huwelijksnacht. Hij moet het dus nog altijd zonder echtgenoot doen, maar deelt nu wel leuk nieuws dat we niet helemaal aan zagen komen: Arjan wordt trouwambtenaar!

En dat klinkt wellicht ironisch, maar het is toch echt een droom die uitkomt voor Arjan.

Arjan uit MAFS wordt een BABS

“Het was altijd een droom van mij om BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, red.) te worden, al jaren”, vertelt Arjan aan RTL Boulevard. Als bloemist heeft Arjan de nodige affiniteit met bruiloften. En hoewel zijn huwelijk met Maurice in no time strandde, heeft hun trouwceremonie wel veel met Arjan gedaan: “Met de ceremonie en hoe Mariëlle mij raakte, dacht ik: ik móét dit gaan doen.”

Getrouwd worden door Arjan

En zo geschiedde dat Arjan begon met de cursus om trouwambtenaar te worden. Zijn eerste bruiloft gaat-ie binnenkort voltrekken: “9 juli ga ik mijn eerste trouwerij doen.” Op Instagram deelt de BABS in spe vast wat oefenbeelden. En, eerlijk is eerlijk: die plek staat hem goed!

Het MAFS-drama van Arjan en Maurice

Hopelijk blijven de koppels die Arjan trouwt langer samen dan hij zelf getrouwd was met Maurice. Hun huwelijksceremonie leek geslaagd, maar al tijdens het feest erna werd het Arjan allemaal te veel. Er volgden paniekaanvallen en het besluit om niet met Maurice op huwelijksreis te gaan. En al snel het definitieve besluit om zijn huwelijk te ontbinden. Arjan heeft heftige kritiek gekregen op zijn deelname aan MAFS. “Ik krijg dagelijks bedreigingen”, vertelde hij in maart zelfs nog. Verder gooiden ook déze koppels de handdoek in de ring.

Bron | RTL Boulevard

Faye HeijnisNander de Wijk/NT Visuals

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden