Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Hoe handig: dankzij dit apparaatje hoef je nooit meer in een pan te roeren

pan-roeren.jpg

Koken kan af en toe behoorlijk tijdrovend zijn. Zeker als je een gerecht op het vuur hebt staan waarin je constant moet roeren. En dat terwijl je in die tijd bijvoorbeeld ook nog een salade of toetje wilt maken. Dan zou het toch best handig zijn als je niet de hele tijd op de pan hoeft te letten, maar je ook geen zorgen hoeft te maken dat je eten aanbrandt?

Nou geloof het of niet, maar die oplossing bestaat. Er is namelijk een handig hulpmiddeltje te koop dat het roeren in de pan van je overneemt. Zo heb je letterlijk je handen vrij voor andere dingen.

Zó werkt het

De Stirrtime is een apparaatje dat je in het midden van een pan zet. Daarna zet je ’m aan en begint hij meteen met het roeren van de vloeistof die in de pan zit. Dat is vooral handig voor gerechten waarbij je eigenlijk constant moet roeren, zoals risotto of soep. Dat hoef je op deze manier niet zelf te doen, dus jij kunt door met de rest van de maaltijd. De Stirrtime bevat ook een timer, zodat je dit elektronische keukenhulpje net zo lang of kort kunt laten roeren als je wilt.

Wil je weten hoe dit precies in z’n werk gaat? Bekijk dan dit filmpje:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | uncommongoods.com
Beeld| iStock, YouTube

Ook interessant