Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Handig voor de feestdagen: er bestaat nu een anti-gourmetgeurspray

gourmet-gourmetten-anti-gourmetgeurspray-margriet.jpg

Gourmetten is heel lekker en gezellig. Maar helaas brengt deze kersttraditie ook een groot nadeel met zich mee: de gourmetlucht blijft namelijk nog dagenlang in je huis hangen.

Gelukkig is daar nu een handige oplossing voor gevonden.

 

Lees ook: wist je dat gourmetten levensgevaarlijk is voor dit huisdier?

Anti-gourmetgeurspray

24Kitchen heeft namelijk in samenwerking met geurbedrijf Iscent de allereerste anti-gourmetgeurspray ooit ontwikkeld, speciaal voor tijdens de feestdagen. De geurspray bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, vanille en amandelen.

Lucht zuiveren

Die ingrediënten zijn natuurlijk niets voor niets gekozen. Tijm zuivert namelijk je keuken van de vettige lucht, terwijl kruidnagel ervoor zorgt dat het winterse warme gevoel weer terugkeert. De zachte geur van vanille en amandelen past weer perfect bij het zoete dessert dat na het gourmetten op het menu staat. En zelfs als je niet gaat gourmetten, klinkt dit niet verkeerd, toch?

Winnen

Er worden slechts honderd exemplaren van de geurspray op de markt gebracht. Als je de geurspray wilt, zul je voor nu moeten meedoen aan de winactie. Of het product binnenkort ook gewoon te koop zal zijn of het blijft bij deze eenmalige winactie, is nog niet duidelijk.

Nog leuker, dit is een gourmetstel en pizzarette in één: 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | 24 Kitchen
Beeld | iStock

Ook interessant