Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Amerikaanse ‘vlucht’ even voor haar kinderen en neemt een break in de kast

De Amerikaanse Ashley Gardner, moeder van twee eeneiige tweelingen, sloot zich éven op in de voorraadkast om voor haar kinderen te ‘vluchten’ en dat legde ze vast op video. Haar actie maakte veel los in Amerika.

Gardner, eerder te zien in de Amerikaanse realityserie Rattled op TLC, kreeg met haar man Tyson in december 2014 de vier meisjes. Het stel uit Pleasant Grove, Utah, raakte in verwachting middels IVF. De twee hebben hun handen vol aan de tweelingen.

Break met snoep

Ashley sloot zichzelf op in de voorraadkast, omdat ze zichzelf wat snoep én een momentje voor zichzelf gunde. Eén van haar dochters kijkt onder de deur door, zo is te zien in de video. “Ze gaan nooit weg. Ze willen alles wat jij ook hebt,” zegt Gardner in het filmpje.

Reacties

De video leverde een hoop positieve reacties op. Veel mensen vinden dat Ashley precies laat zien hoe het leven van een moeder eruitziet. Maar niet iedereen deelt die mening. “Sommige mensen zouden geen kinderen moeten hebben,” reageert iemand. Overigens trekt Ashley zich daar niet veel van aan: “Zij hebben geen idee hoe het is om ouder te zijn,” laat ze weten aan CNN.

Het gezin heeft een eigen website, GardnerQuadSquad.com.

bronnen: CNNLINDANieuws.nl en YouTube

Bekijk ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant