Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Adele weigert derde Grammy en brengt Beyoncé in tranen met speech

Zangeres Adele bracht gisteravond een wel heel emotioneel eerbetoon aan collega-artiest Beyoncé bij de uitreiking van de Grammy Awards.

De zangeres werd gisteravond overdonderd met een groot aantal Grammy’s, de belangrijkste muziekprijzen van de entertainmentindustrie. Adele won een Grammy voor Song of the year HelloIn de video verontschuldigt Adele zich voor haar eerdere optreden dat ze, uit respect voor George Michael, over wilde doen. Vervolgens bedankt ze Greg Kurstin, de man die haar hielp bij het schrijven van Hello. Greg zelf probeert ook nog zijn dank te uiten, helaas was de tijd op.

Ook won Adele een Grammy voor Record of the year, opnieuw voor Hello.
In de video hieronder is te zien hoe Adele haar spreektijd opoffert om Greg Kurstin, die eerder werd afgekapt, alsnog zijn zegje te laten doen. De rest van haar spreektijd besteedt ze aan het bedanken van Beyoncé, de zangeres die voor dezelfde Grammy was genomineerd.

Ook wint ze een Grammy voor Album of the year. Adele schenkt deze Grammy aan Beyoncé voor de aandacht die de zangeres met haar album Lemonade vraagt voor racisme in Amerika. Onder luid applaus van collega’s en flink wat tranen sluit Adele haar speech af.

Kijk ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant