Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Achter de schermen

Margriets Linda Overgoor deed de nieuwjaarsduik in haar tuin

margriets-linda-overgoor-deed-de-thuisduik-en-zo-ging-dat.jpg

Vanwege het coronavirus is de Nieuwjaarsduik dit jaar niet doorgegaan. Omdat we juist dit jaar zo goed een frisse start konden gebruiken, is de ‘thuisduik’ als alternatief bedacht: de Nieuwjaarsduik in eigen tuin of op het balkon.

Margriets Linda Overgoor deed mee in haar tuin en maakte er een video van.

Frisse start van het jaar

“Vorig jaar heb ik meegedaan aan de Nieuwjaarsduik in Zandvoort”, vertelt Linda. “Ik kreeg daar zo veel energie van dat ik nu iedere ochtend een koude douche neem en de dag fris en vol energie begin.” Ze vond het dan ook ontzettend jammer dat de nieuwjaarsduik dit jaar niet doorging, en deed daarom graag mee met het alternatief vanuit haar tuin.

Lees ook:
Koud douchen: waarom is het gezond?

Thuisduik uit blik met Noordzeewater

Hoofdsponsor Unox vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland dat gekke jaar van zich af kan spoelen en een frisse start kan maken in 2021. Daarom zijn er tienduizenden blikken écht Noordzeewater verspreid. Op 1 januari deden duizenden Nieuwjaarsduik-fans mee aan de ‘thuisduik’ in eigen tuin, op het balkon of in de badkuip.

Voedselbank

Met de Nieuwjaarsduik steunt Unox ieder jaar een goed doel, zo ook deze alternatieve editie: voor elke Nieuwjaarsduik uit blik, schenken ze twee blikken erwtensoep aan de Voedselbank.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Linda Overgoor (50) is beeldcoördinator bij Margriet en moeder van Olivier (10). Ze heeft jaren de beautyrubriek gemaakt in Margriet en houdt je vanaf nu met haar vlogs op de hoogte van de laatste beauty- en huidverzorgingstrends.

Beeld | Getty Images

Ook interessant