Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Achter de schermen

Boswachter Arjan Postma: ‘Er wordt op dit moment veel stukgemaakt in de natuur’

arjan-postma.jpg

In Margriet 27 staat een interview met schrijver, spreker en boswachter Arjan Postma, die het in coronatijd onverwacht druk kreeg. Maar hij kocht óók eindelijk die kano. We spraken hem behind the scenes van zijn fotoshoot over zijn favorieten en zomerplannen.

Met zijn halflange haar, hoed op het hoofd en geflankeerd door trouwe viervoeter Skipper is auteur en tv-persoonlijkheid Arjan Postma moeilijk over het hoofd te zien. Hij begon met een natuurserie bij TV Noord-Holland (“Lekker onder de radar oefenen.”) en zijn enthousiasme werd al snel opgepikt door de landelijke media. Inmiddels is Arjan een vast gezicht op de tv en radio, waar hij vol verve vertelt over de Nederlandse flora en fauna. Ook is hij een veelgevraagd spreker voor optredens en lezingen over al het wonderlijke dat de natuur ons biedt.

Maar kom niet aan met termen als roem en prestige: “Gelukkig woon ik in een klein dorp in het nuchtere Noord-Holland. Dus hier blijft het allemaal hetzelfde, hoeveel tv-werk ik ook doe. De een werkt op kantoor, de ander in de bouw en ik toevallig bij de televisie, zo zien ze het hier. Heerlijk.”

Het interview met Arjan lezen? Dat kan in Margriet 27, die je ook online kunt bestellen.

Arjan Postma behind the scenes

Tekst | Anne Broekman
Fotografie | Ester Gebuis
Video | Nova Letschert
Styling | Brigitte Kramer
Visagie | Bart Brom

Ook interessant