null Beeld

Abonneecadeau Margriet 40: boekenpakket van Dwarsligger

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een boekenpakket van Dwarsligger t.w.v. € 60,96.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • R. uit Venlo
  • Mirjam uit Montfoort
  • M. uit Limbricht
  • Jacqueline uit Wouw
  • H. uit Rotterdam

Dwarsligger boekenpakket

Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Met dwarsliggers kun je altijd en overal lezen!

Bloemen van de duisternisis de nieuwe roman van Tatiana de Rosnay, auteur van Haar naam was Sarah. Het is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie, vanuit het perspectief van drie generaties vrouwen, tegen de achtergrond van het Parijs van de nabije toekomst.

Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter… Perfecte prooi van Helen Fields is een must-read voor lezers die houden van duister, dodelijk, griezelig en aangrijpend. Het tweede deel in de serie met inspecteurs Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol.

In Het petrusmysterie van Jeroen Windmeijer, de Nederlandse Dan Brown, ontstaan er hardnekkige geruchten wanneer er bij opgravingen in Leiden een spectaculair Romeins viziermasker wordt gevonden. Sommige zaken kunnen maar beter begraven blijven…

Smalltalk survival van Liz Luyben en Iris Posthouwer is een handige, speelse gids voor betere gesprekken. Bijna niemand vindt smalltalk leuk en dat is zonde. Want het is niet stom, sááie smalltalk is stom.

Wil je meer informatie over Dwarsligger? Neem dan een kijkje op dwarsligger.nl.

De winnaars van het abonneecadeau krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Demi den Bieman

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden