null Beeld

Abonneecadeau Margriet 29/30: poëziereeks van Uitgeverij Orlando

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen.

Deze week is dat een poëziereeks van Uitgeverij Orlando t.w.v. € 56,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Carla uit Haarlem
  • Jany uit Nieuw-Lekkerland
  • Anita uit Kaatsheuvel
  • A. uit Duiven
  • Judith uit Beilen

De poëziereeks bestaat uit:

Melk & honing van Rupi Kaur

Rupi Kaur is een internationale sensatie. Van haar dichtbundel Melk en honing gingen wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren over de toonbank. Deze dichtbundel behandelt thema's als geweld, misbruik, liefde, verlies en vrouwelijkheid.

De zon en haar bloemen van Rupi Kaur

Een verzameling gedichten over groei en helen, over waar je vandaan komt en een thuis vinden in jezelf. De bundel is verdeeld in vijf hoofdstukken en geïllustreerd door Rupi Kaur zelf. De zon en haar bloemen neemt je mee op een prachtige reis van verwelken, vallen, aarden, ontkiemen en opbloeien. Een viering van de liefde in al haar vormen.

26 woorden voor schoonheid van Nafiss Nia

Nafiss Nia werd geboren in Isfahan, Iran en groeide op in een roerige tijd van revolutie en oorlog. Deze periode veranderde haar geboorteland en vormde haar karakter. In 26 woorden voor schoonheid schrijft ze over haar geboorteland, over heden en verleden, over haar familie, liefde en over het leven van alledag.

Wil je meer informatie over de boeken van Uitgeverij Orlando? Klik hier.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Demi den Bieman
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden